reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No to ja moje też przemilcze,dzisiaj najpierw chciałam lecieć na betę a puzniej stwierdziłam że lepiej pojadę na IP pod jakimś gównianym pretekstem zobaczyć czy kropek się trzyma :( Jezu ja sfiksuję do pazdziernika.
A jeszcze jak się tylko leży i nic nie robi,to mega porąbane myśli do łba przychodzą :(

u mnie samopoczucie różne... na fb brzuchami się znajome chwalą, w pracy to samo, wszystko mnie przetłacza... a może to jakiś znak, zwariuje do jutra....

Isiorek głowa do góry. Nadejdą lepsze dni zobaczysz. Grunt to się nie załamywać.

Martaha trzymam kciuki za wizytę. Koniecznie daj znać po wizycie. Będzie dobrze. Tej mysli się trzymajmy.

Chciejka kochana przykro mi że się teraz nie udało. Nowy cykl to nowa nadzieja. Oby ostatni cykl który będzie trwał 9 miesięcy :-)

Beti nie stresuj się, bo on Ci w niczym nie pomoże. Wiem teraz mnie łatwo się mówi, ale pod koniec ciąży uświadomiłam sobie że na pewne sprawy wpływu nie mamy. Bo przecież dbasz o siebie najlepiej jak umiesz ,krzywdyani sobie ani dziecku nie robisz wiec z Twojej strony robisz wszystko to co możesz zrobić. Resztę w rękach Boga. My już nic nie poradzimy. A sres w ciąży niestety udziela się też dziecku. Widzę sama po sobie jaki mój Piotruś jest teraz nerwowy właśnie przez mój stres. Niestety teraz czasu juz nie cofnę ale wiem że wiecej tego błędu nie popełnie.

Mania kciuki zaciśnięte. Daj jutro koniecznie znać. Wiecej optymizmu

dobry :-) :)
u nas dwa dni parapetowy za nami, dwa dni mialam chate pelna gosci, prezento duzo dostalismy, rodzice dali nam gruba koperte, takze sie ciesze, nagotowalam sie, nanosilam, ale warto, bo goscie zadowoleni, ale to nie koniec, bo jeszcze kolejne wizyty nas czekaja, rodziny mamy duze hihi :-p mam katar, ale daje rade, zaraz szykuje sie do pracy

reklama
chciejka lux przykro mi że się nie udał ale walczymy dalej:)

mania dziś betę robisz??

martocha o której wizyta??

beti spokojnie bo dzidziolka stresujesz! musi być dobrze rozumiesz!!!:)
ja znowu cały weekend w pracy a dziś w domu więc zaraz biorę się za sprzątanie.. chyba zaczynają mi się dni płodne.. w środę jak się da to pójdę podejrzeć co tam słychać..

Do góry