reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Beti objawy są jakieś bo cyce bolą choć z różną intensywnością i msm na nich ciemne żyły. , rano był pawik nie dałam rady go powstrzymać i dziś ogólnie jakiś dziwny dzień bo mi się jakoś tak w głowie jakby kręciło i słaba byłam to chyba z tego leżenia. ..
Chciejka jeśli to implementacja to tescior nie wiem czy pokaże w poniedziałek bardziej obstawiam betę.

reklama
Ja w ciąży z córa próbuje sobie przypomnieć to chyba prócz cycow to nic nie miałam. .. i było ok teraz niby zbiera na hafty ale nie wiem czy to jednak nie nerwy. W poniedziałek to chyba na tym fotelu odjadę... nawet nie chcę myśleć. .. choć już analuzuje co może być widać a co nie... i schiza...

Ale beta rośnie prawidłowo pecherzyk był. .. to powinno być ok. .. nie zamawiaj się na zapas... ( powiedziała panikara )... trzeba wierzyć że będzie dobrze [emoji110]

Beti szkoda że nie można na ten czas zrobić reset i chwilowo zapomnieć o tym co może pójść nie tak... ty masz wizyte 01.03 tak? Ja pewnie kolejna też jakoś tak będę pewnie miała. Gorzej że ja tak daleko mam do lekarza....

Tak 1 marca mam :) modlę się żeby wszystko było ok,a nie mam jeden objaw...............żrę jak świnia :D non stop głodna jestem :O

reklama
Beti no właśnie u mnie akurat z jedzeniem to kiepsko niby bym coś zjadła ale jak w końcu to mam to ochota odchodzi chociaż nie na wszystko bo kanapki z maselkiem i Żółtym serem wchodzą ;-)
Tak czy siak musimy być dobrej myśli! ! Rodzimy w październiku i koniec kropka.

Do góry