reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Wiem, jest noc, ale nawet w nocy człowiek myśli :) a ja sobie myślę co jest. ..bo odwiedziłam wc, pewna, że będzie akcja podpaski, tampony. .a tam? Cisza! Czysto, tylko głębiej róż blada. .
Więc myślę ,co jest grane, bo nigdy tak nie było, nawet jak się rozkrecalo to szybciej :D ..Więc zostawiam Was i siebie w niepewności :)

reklama
Chciejka kochana noc.jest od tego, żeby spać (jeśli.ktoś może...). Wiem że łatwo się teraz pisze ale nie denerwuj się. Teraz już.nic nie zrobisz. Jeśli się udało - to super (życzę Ci tego z całego serca),ale jeśli nie to trudno, uda się w kolejnym cyklu. Choć przyznam Ci sie, że to plamienie jest imponujące i liczę.że jest to plamienie implantacyjne. Trzymam kciuki

Witajcie
Chciejka wszystko jeszcze może się zdążyć :-) [emoji110]
u mnie dziś znów lekko beżowo przy wycieraniu... eh... jutro wizyta już mam stres... rano trochę mnie mdlilo ale szybko przegryzlam bułkę z masłem i trochę minęło.

a ja rano lece na bete tak jak mi kazała moja gin. Jak wyjdzie że jestem w ciąży to będzie to dla mnie meeegaaa zaskoczenie, bo miesiąc już spisałam na straty

reklama
hej dziewczyny :) długo się nie odzywałam ale wpadłam w depresje, łykałam seronil i jes lepiej...tymczasem 5 dzień już ze mnie leci jak z kranu :/ no normalnie podpaska co 2 godziny...wcześniej miałam okres porządny może dwa dni..musiałam przełożyć wizytę u ginka przez to...no powoli do przodu teraz...przegapiłam jakąś ciążę może ;)

Do góry