reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Wiem, jest noc, ale nawet w nocy człowiek myśli :) a ja sobie myślę co jest. ..bo odwiedziłam wc, pewna, że będzie akcja podpaski, tampony. .a tam? Cisza! Czysto, tylko głębiej róż blada. .
Więc myślę ,co jest grane, bo nigdy tak nie było, nawet jak się rozkrecalo to szybciej :D ..Więc zostawiam Was i siebie w niepewności :)

reklama
Chciejka kochana noc.jest od tego, żeby spać (jeśli.ktoś może...). Wiem że łatwo się teraz pisze ale nie denerwuj się. Teraz już.nic nie zrobisz. Jeśli się udało - to super (życzę Ci tego z całego serca),ale jeśli nie to trudno, uda się w kolejnym cyklu. Choć przyznam Ci sie, że to plamienie jest imponujące i liczę.że jest to plamienie implantacyjne. Trzymam kciuki

Witajcie
Chciejka wszystko jeszcze może się zdążyć :-) [emoji110]
u mnie dziś znów lekko beżowo przy wycieraniu... eh... jutro wizyta już mam stres... rano trochę mnie mdlilo ale szybko przegryzlam bułkę z masłem i trochę minęło.

a ja rano lece na bete tak jak mi kazała moja gin. Jak wyjdzie że jestem w ciąży to będzie to dla mnie meeegaaa zaskoczenie, bo miesiąc już spisałam na straty

reklama
hej dziewczyny :) długo się nie odzywałam ale wpadłam w depresje, łykałam seronil i jes lepiej...tymczasem 5 dzień już ze mnie leci jak z kranu :/ no normalnie podpaska co 2 godziny...wcześniej miałam okres porządny może dwa dni..musiałam przełożyć wizytę u ginka przez to...no powoli do przodu teraz...przegapiłam jakąś ciążę może ;)

Do góry