reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Marta a lekarz co mówił dokładnie o twoim tygodniu 5t5d,ze ile powinien mieć zarodek? Boję się chyba pojadę na IP :O

reklama
Beti nie wiem dokładnie ile ale ze 3 razy większy pęcherzyk... każe czekać nic nue przesadza dodatkowo pidejrzewa ze pecherzyk może nie być w śluzowce tylki w mięśniu macicy. Więc scenariusz straszny póki co jak dojadę idę na betę. Jeśli spada to dzwonie i może odstawie lutkę kucga ns maksa sle już się wybeczalam i wracam do żywych co ma być to będzie. Zresztą w nocy obudziłam sie i wydaje mi się ze cyce mniej bolą wiec. Nastawia się na najgorsze ...

Marta mam nadzieję ze jednak bedzie dobrze u Ciebie. Jeszcze jest nadzieja.

Kciuki za dziewczyny zaczynajace nowy cykl.

Isiorek wiem co czujesz. My nawet przez chwile na sierpniowkach razem bylysmy. Wierzę ze nam uda.

Beti będzie dobrze.

Podczytywalam Was przez weekend ale byłam w pracy wiec czasu mało.

Ja czekam na pierwszy okres po zabiegu ale nie wiem jak będzie. Jakoś mnie tak mdli... Może sobie wmawiam...

Marta mam nadzieję ze jednak bedzie dobrze u Ciebie. Jeszcze jest nadzieja.

Kciuki za dziewczyny zaczynajace nowy cykl.

Isiorek wiem co czujesz. My nawet przez chwile na sierpniowkach razem bylysmy. Wierzę ze nam uda.

Beti będzie dobrze.

Podczytywalam Was przez weekend ale byłam w pracy wiec czasu mało.

Ja czekam na pierwszy okres po zabiegu ale nie wiem jak będzie. Jakoś mnie tak mdli... Może sobie wmawiam...
mocno Cie mdli?

Tak dziwnie mi na żołądku. Nie wymiotuje. Moze to ze stresu. Synek mi choruje i czekam na wyniki badan od piątku i od piatku mnie mdli. Dziś mija 4 tygod zabiegu wiec jeszcze czas mam. Jak nie to za dwa tyg muszę do gina na pobranie krwi czy beta spada wiec sie okaże. Szkoda ze tu samemu nie mozna zbadac

Jak nie dostane @ przez tydz to w pon po test ide. Robilam ostatnio i byl cien cienia ale to moze byc jeszcze po ciazy. Zobacze niedlugo czy kreska ciemnieje. Tak zdecydowanie to czekanie jest najgorsze.

reklama
Hej dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu. Mam 29 lat, w zeszłym roku pierwsza ciąża i niestety puste jajo, w 10 tyg.łyżeczkowanie. Teraz znowu się staramy, już 2 cykl.
Część z Was zna mnie z wątku ciąża po poronieniu.
Martaha kochana moja jeśli beta rośnie, to nie przekreślaj tej ciąży, kropek może nadrobić :-) Głowa do góry i trzymam kciuki jeszcze mocniej!
Za nas wszystkie trzymam kciuki :-)

Do góry