reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Znaczy sie grzecznie czekam na wizytę,ale powiem Ci szczerze że zaczynam świrować z braku objawów,więc możliwe że skoczę na betę :O

reklama
Ja objawy miałam ale też świrowałam, najpierw poleciałam do medicusa na usg to było 5 tyg i 3 dni, był sam pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym - zarodka jeszcze nie, potem zrobiłam betę (6 tyg 1 dzień) wynosiła prawie 100 tys ale nie uspokoiło mnie to do końca bo nie wiedziałam jaki jest przyrost itd. Potem z kolei jak już widziałam serduszko znowu się stresowałam czy bije i tak w kółko. Parę razy byłam na IP w Zdrojach i na Pomorzanach no ale ja panikara jestem ;-)

Uwież mi ja po tym co się stało z blizniakami też jestem osrana,ciągle proszę Boga żeby nam GO nie zabierał :(

Beti tez o tym pomyślałam. Jutro będzie wszystko jasne. Bo dziś żywej krwi nie było tylko blady róż i brąz i to tylko przy podcieraniu. Chociaż brzuch trochę boli to może i się rozkręci.

Chciejka zatestuj może, jak masz możliwość.

Beti, bliźnięta straciłaś na późniejszym etapie i z innego powodu (niewydolność szyjki tak?) i teraz na pewno lekarze do tego nie dopuszczą i będziesz miała szew albo pessar

reklama
Do góry