reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
ja po moim pseudo okresie dziś zadzowniłam do gin. Kazała zrobić bete w poniedziałek i zadzwonić jak będzie coś wiadomo. Ale marne szanse w tym widzę... Dziś koleżanka z pracy pochwaliła się, że jest w ciąży. Bardzo się wszyscy cieszymy, ale w środku to mnie na płacz brało... :(

Mania w takim razie trzymam kciuku za wysoką betę :-)

Dziękuję, ale jakoś mam negatynne odczucia:( chociaż mi się śniło że testowałam i były 2 krechy heheh

To będzie chyba fenomen jak to ciąża, bo miałam endometrium 4mm przy tygodniowym spoznieniu @, 3 dni pozniej dostałam PSEUDO @ która trwała 5 dni ( wkładka na cały dzien i było lekkie plamienie) i tyle. po tym test wyszedł negatywny, ale dzwoniłam dziś do mojej gin bo nigdy mi się tak nie trafiło i mam zrobić bete w poniedziałek. Wątpie że to ciąża, że owulacja się tak rpzesunęła , że miałam plamienia dopiero w 43 dniu cyklu, a tak am 32 dni.;/

reklama
Do góry