czekam na termin @ i jak nie przyjdzie to wtedylux a ty kiedy testujesz
reklama
G
gość_forum
Gość
a kiedy ten termin @ ???
chciejka32
Fanka BB :)
Oooo lux to pięknie U mnie nic się nie dzieje. Nie liczę na to, że się udało w pierwszym cyklu. Ale za Ciebie trzymam kciuki
na 21 lutegoa kiedy ten termin @ ???
u mnie tez pierwszy cykl, a moze akurat Ci sie uda? nigdy nic niewiadomoOooo lux to pięknie U mnie nic się nie dzieje. Nie liczę na to, że się udało w pierwszym cyklu. Ale za Ciebie trzymam kciuki
kamkaz
Oooo lux to pięknie U mnie nic się nie dzieje. Nie liczę na to, że się udało w pierwszym cyklu. Ale za Ciebie trzymam kciuki
Kochana u mnie i w pierwszej i.w drugiej ciąży było bez objawów. Kompletnie żadnych. W pierwszej trochę piersi pobolewały a w drugiej ciąży nawet piersi nie dawały.o.sobie znać. Więc nie przekreślaj tego cyklu bo z Piotrusiem mocno trzymamy kciuki za wszystkie forumowe ciocie :-). Za Ciebie szczególnie trzymam kciuki...
chciejka32
Dzień dobry. Jakie macie plany na weekend? Jak samopoczucia?
Bafinko co u Ciebie?
Lux piersi nadal bolą?
Kamkaz ja Piotruś? Brzuszek juz nie boli?
Ja oczywiście mowie, ze w 1 cyklu nie mogło się udać, a jednak doszukuje się objawów.Za szybko, wiem, wiem @ planowo 24..
Bafinko co u Ciebie?
Lux piersi nadal bolą?
Kamkaz ja Piotruś? Brzuszek juz nie boli?
Ja oczywiście mowie, ze w 1 cyklu nie mogło się udać, a jednak doszukuje się objawów.Za szybko, wiem, wiem @ planowo 24..
chciejka32
Bez doszukiwania się, mogę powiedzieć, że podbrzusze mnie boli. Takie mega pełne jest, aż w plecach boli. Leżeć mi się chce, a niedawno wstałam. .
G
gość_forum
Gość
Chciejka leż a co
reklama