reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
13 dzień po iui było 51,56 w 15 dniu oi iui było 79,60 a dziś 17 dzien po iui jest 114,8 za mało przyrasta :(

Beti kochana, nie wiem co mam napisać. Ale ja w ostatniej ciąży robiłam betę często, ODPOWIEDNIO przyrastala, a jednak nic z tego nie było, Bafinka miała to samo. Nie przekreślaj swojego cudu. Nic nie jest przesądzone. Masz możliwość rozmowy ze swoim dr?

clexane tak jak acard tylko silniejszy i w zastrzykach, na rozrzedzenie krwi, bardzo poprawia przepływy
a acard bierzesz???

do gina już napisałam czekam co mi odpisze,a biore tylko duphaston dwa razy dziennie ale juz od wczoraj biore 3 razy dziennie :(

reklama
Do góry