reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Chciejka u mnie bola piersi, z tym, ze mnie zawsze po owu bola, sluzu mam duzo, musze ciagle wkladki zmieniac i klucia brzucha nie ustapily
a plany? hmm praca do 13-tej a potem wielki odpoczynek czyly pranie, sprzatanie, gotowanie i znow pranie sprzatanie i gotowanie, ehh kocham soboty

wczoraj byla u nas szwagierka c orka, sie wprosily ale coz...bylismy na zakupach i w biedrze tak mnie malpa wkurzyla, ze mnie ponioslo, stala w kolejce za mna i jak wypakowala te rzeczy to mowi do takiej pary co za nia stala ojjej jaka sliczna ninua (dziewczynka byla w wozku) a ja sie wkurzylam i moiwie tej niunia a moze sie zainteresuj swoim dzieckiem, bo za chwile zwali pudelko czekolad stojace kolo kasy a ona mowi, pfff to ja ekspiedientka wyzwie i juz no to mnie ponioslo i mowie przxy ludziach, boze jaka ty jests pizg.nieta, rece opadaja...i cala droge jej marudzilam, ze jakim cudem ona dziecko ma...jeszcze mowi, Jezu caly dzien z nia jestem..mowie ej to Twoj dzieciak!!! masz zasrany obowiazek sie nia zajmowac!! albo nie chciala jej kupic cukierkow w biedrze, mowie ty malpo sobie sukieneczki co chwile kupujesz i buty a dziecku na pare cuksow zalujesz?!!!

reklama
ja mam niby @ ale tylko jak się podcieram i bardziej to takie nitki brązowe , a czasem żywa krew ale to nie tak jak zawsze. , tak 3 dzień już może się rozkec- u mnie 2 i 3 dzień to bylo umieranie a tu nie dośc że 12 dni się spóźniła to jeszcze taka dziwna jest:D

ja zaraz lece na zakupy i na 2 godzinki do pracy, bo mam straszne zalegości ...

LUX też znam takie przypadki .. .nie wyobrazam sobie zeby tak sie zachowywać. to Twoje dziecko a takie to wszystko z obowiązku. Mam nadzieję, że się NIE ZARAZIMY takim zachowaniem

ja mam niby @ ale tylko jak się podcieram i bardziej to takie nitki brązowe , a czasem żywa krew ale to nie tak jak zawsze. , tak 3 dzień już może się rozkec- u mnie 2 i 3 dzień to bylo umieranie a tu nie dośc że 12 dni się spóźniła to jeszcze taka dziwna jest:D

ja zaraz lece na zakupy i na 2 godzinki do pracy, bo mam straszne zalegości ...

LUX też znam takie przypadki .. .nie wyobrazam sobie zeby tak sie zachowywać. to Twoje dziecko a takie to wszystko z obowiązku. Mam nadzieję, że się NIE ZARAZIMY takim zachowaniem
wiesz ona chyba przywykla do tego, ze od narodzin to babcia chowa dziecko i jak ona ma z mloda zostac to Jezu jakie jęki, jaki zal, a przeciez to jej corka a nie babci to ja sie pytam po co jej to dziecko bylo? az serce mi peka

Lux to dobre objawy masz :)

Ja bez energii, dopiero wstałam z kanapy, bo obiad trzeba przygotować. Jak leżę jest ok.Ale jak się podnoszę to podbrzusze boli, aż ciągnie do pachwin i dół pleców boli. ..Moje motto na ten miesiąc :"mniej nadzieję, ale nie nakrecaj się" haha.

czekamy czekamy BETI!!!

ja za 3 tyg mam mieć wyniki z poradni genetycznej... oby się okazało że nie mam zespołu antyfosfolipidowy... boje się :(

reklama
Do góry