a plany? hmm praca do 13-tej a potem wielki odpoczynek czyly pranie, sprzatanie, gotowanie i znow pranie sprzatanie i gotowanie, ehh kocham sobotyChciejka u mnie bola piersi, z tym, ze mnie zawsze po owu bola, sluzu mam duzo, musze ciagle wkladki zmieniac i klucia brzucha nie ustapily
wczoraj byla u nas szwagierka c orka, sie wprosily ale coz...bylismy na zakupach i w biedrze tak mnie malpa wkurzyla, ze mnie ponioslo, stala w kolejce za mna i jak wypakowala te rzeczy to mowi do takiej pary co za nia stala ojjej jaka sliczna ninua (dziewczynka byla w wozku) a ja sie wkurzylam i moiwie tej niunia a moze sie zainteresuj swoim dzieckiem, bo za chwile zwali pudelko czekolad stojace kolo kasy a ona mowi, pfff to ja ekspiedientka wyzwie i juz no to mnie ponioslo i mowie przxy ludziach, boze jaka ty jests pizg.nieta, rece opadaja...i cala droge jej marudzilam, ze jakim cudem ona dziecko ma...jeszcze mowi, Jezu caly dzien z nia jestem..mowie ej to Twoj dzieciak!!! masz zasrany obowiazek sie nia zajmowac!! albo nie chciala jej kupic cukierkow w biedrze, mowie ty malpo sobie sukieneczki co chwile kupujesz i buty a dziecku na pare cuksow zalujesz?!!!