reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ale wczoraj byłam u lekarza i mówił mi że jak po 48 h przyrosnie o połowę to wystarczy.... ja mialam17.8 a powiedział że jak będzie 25 to będzie ok...
Ja z córką miałam przyrosty 15% i było ok. Ale co się nastresowalam to tylko ja wiem...

dziekuje dziewczyny za slowa otuchy:) ale same wiecie jak jest ciezko:( ja nie znam przyczyny poronienia, to bylo za wczesnie ale po tym wszytskim mialam badanie progesteronu i byl niski i teraz jestem na luteinie plus zbijam prolaktyne... i juz sama nie wiem, wszystkie wyniki mam super oprocz prolaktyny wiec moze ona nie daje mi zaciazyc? smutno mi, bo juz ponad rok to wszystko trwa, a po poronieniu zaczelismy starania we wrzesniu (po 4 mscach) i czuje sie jakby sie cos zablokowalo i dupa, nie wychodzi:(((

reklama
Do góry