super!!!!!!Dziewczyny,aaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Jest!!!! Jeden się zdeklarował ma 17 mm jutro,zastrzyk na pęknięcie a w czwartek iui
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
hej ja w nie najlepszym nastroju.. byłam dziś na kontroli i byłam przekonana ze po podwójnej dawce pregnylu jajco pęknie a one chyba zmalało bo lekarka mówi ze już nie ma jednego mega tylko 2 pęcherzyki po 20mm.. w środe jeszcze kontrola( ale to już 20dc) i lutka na okres...;( i tyle z ciąży w tym cyklu...
beti super wiadomość
beti super wiadomość
G
gość_forum
Gość
Bafinko może tamto poprostu pękło,a te dwa dorosły?
G
gość_forum
Gość
Isiorek święta racja,ale niestety tak jest już od dawna i raczej nic się nie zmieni
No właśnie ehh coraz bardziej brzuch boli a tu nadal nic nie leci...trzeba się wziąść za siebie chyba najwyższa pora zostawić to za sobą i myśleć o nowym..
Żal mi kobiet które usuwają ciążę, to ich życie i ich decyzje ale żyć z takim obciążeniem musi być straszne
Żal mi kobiet które usuwają ciążę, to ich życie i ich decyzje ale żyć z takim obciążeniem musi być straszne
ja cale zycie bede myslec jakby moje dziecko wygladalo, jakiej bylo plci, do kogo byloby podobne, to jest straszne, ze nie nie moglam go prztulicNo właśnie ehh coraz bardziej brzuch boli a tu nadal nic nie leci...trzeba się wziąść za siebie chyba najwyższa pora zostawić to za sobą i myśleć o nowym..
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
hej ja w nie najlepszym nastroju.. byłam dziś na kontroli i byłam przekonana ze po podwójnej dawce pregnylu jajco pęknie a one chyba zmalało bo lekarka mówi ze już nie ma jednego mega tylko 2 pęcherzyki po 20mm.. w środe jeszcze kontrola( ale to już 20dc) i lutka na okres...;( i tyle z ciąży w tym cyklu...
beti super wiadomość
Bafinka, wiesz przecie z dobrze o tym, że nie zawsze wychodzi od razu. Cierpliwośći Kochana!
Beti, super!!!! W czwartek masz IUI w Zdrojach? To kiedy bedziesz testować?
Lux, zawsze bedziemy pamietać i rozmyślac, tak jak mówisz. U Ciebie starania rozpoczete?
Witam Resztę Dziewczat!!!