reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej ja w nie najlepszym nastroju.. byłam dziś na kontroli i byłam przekonana ze po podwójnej dawce pregnylu jajco pęknie a one chyba zmalało bo lekarka mówi ze już nie ma jednego mega tylko 2 pęcherzyki po 20mm.. w środe jeszcze kontrola( ale to już 20dc) i lutka na okres...;( i tyle z ciąży w tym cyklu...

beti super wiadomość:)

A ja tak sobie myślę jakie to niesprawiedliwe :( ile jest tych fasolek nie chcianych, nie kochanych, usuwanych....a my tu tak walczymy :(

Dziewczyny wielkie huggggggggs dla was na starania :)

Beti wspaniała wiadomość :) trzymamy kciuki!

Bafinko a może pękło, a nie wchłonęło się? Czasem płyn z pęcherzyka jest bardzo daleko i na pierwszy rzut oka nie widać go na usg. Trzymam kciuki!

No właśnie :( ehh coraz bardziej brzuch boli a tu nadal nic nie leci...trzeba się wziąść za siebie chyba :) najwyższa pora zostawić to za sobą i myśleć o nowym..
Żal mi kobiet które usuwają ciążę, to ich życie i ich decyzje ale żyć z takim obciążeniem musi być straszne

No właśnie :( ehh coraz bardziej brzuch boli a tu nadal nic nie leci...trzeba się wziąść za siebie chyba :) najwyższa pora zostawić to za sobą i myśleć o nowym..
Żal mi kobiet które usuwają ciążę, to ich życie i ich decyzje ale żyć z takim obciążeniem musi być straszne
ja cale zycie bede myslec jakby moje dziecko wygladalo, jakiej bylo plci, do kogo byloby podobne, to jest straszne, ze nie nie moglam go prztulic

reklama
hej ja w nie najlepszym nastroju.. byłam dziś na kontroli i byłam przekonana ze po podwójnej dawce pregnylu jajco pęknie a one chyba zmalało bo lekarka mówi ze już nie ma jednego mega tylko 2 pęcherzyki po 20mm.. w środe jeszcze kontrola( ale to już 20dc) i lutka na okres...;( i tyle z ciąży w tym cyklu...

beti super wiadomość:)

Bafinka, wiesz przecie z dobrze o tym, że nie zawsze wychodzi od razu. Cierpliwośći Kochana!

Beti, super!!!! W czwartek masz IUI w Zdrojach? To kiedy bedziesz testować?

Lux, zawsze bedziemy pamietać i rozmyślac, tak jak mówisz. U Ciebie starania rozpoczete?

Witam Resztę Dziewczat!!!

Do góry