reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kochane podajcie mi na priv wasze imię i nazwisko :)) i jak mniej więcej wyglada profilowka

reklama
Kochane albo wiem jak bedzie łatwiej znajdzie mnie i dodajcie do znajomych. Napiszcie mi wiadomość z nickiem żebym mogła rozpoznać. Sylwia Osowska - zdjęcie profilowe wysyłam w załączniku a
ImageUploadedByForum BabyBoom1451821919.940400.jpg
w tle Nuśka moja
ImageUploadedByForum BabyBoom1451821938.857022.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1451821919.940400.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1451821919.940400.jpg
    76,3 KB · Wyświetleń: 355
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1451821938.857022.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1451821938.857022.jpg
    249,1 KB · Wyświetleń: 352
Jej Sysiq jak już dodałaś nas do znajomych to jeszcze wyślij na FB zaproszenie do grupy to będziemy mogły sobie śmigać ☺

ale tu cisza:( nie ma już żadnych staraczek??

ja jutro biore ostatnią dawkę antybiotyku i ostatnie dwie tabletki luteiny.. w piątek odbieram wyniki kontrolne tej przeklętej boleriozy i wszystko się okaże... mam nadzieje że od nowego cyklu już będę mogła się starać...

Bafinko ja jestem ale reszte chyba wywiało na FB :( przykre bo uważam że to forum jest bardziej odpowiednie dla naszych problemów i starań niz FB ale to moje zdanie :(
Ja czekam właśnie na @ ma być w poniedziałek :tak: i zaczynam stymulację do IUI :) :laugh2:

Ja jestem i bardzo mocno trzymam za Was obie kciuki. Musicie wierzyć że się uda i faktycznie tak będzie. Wiem co mówie:) Wiara czyni cuda...

Ja mam ostatnio kiebskie dni. Chyba przechodzimy pierwszy kryzys z Piotrusiem bo niestety daje mi popalić. Wczoraj byliśmy na urodzinach u dziadka i młody był grzeczniutki że szok. Cały czas spał, ani hałas nie przeszkadzał kompletnie nic. Za to w domu całkowicie odwrotnie. Był taki marudny, że ja już się popłakałam z tej bezsilności. Młody zasnął dopiero ok 8 rano. Więc i ja się położyłam no i pobudka o 10.15. Nie wiem co jest grane. Podejrzewam, że Piotrek nie dojada tyle, ile by chciał. Albo nie mam pokarmu, albo jest mało wartościowy. Więc położna kazała dokarmiać go mlekiem modyfikowanym 1-2 razy na dzień w zależności od potrzeby. Wczoraj jedną porcję dostał i nie wiem czy dlatego był taki marudny? Często się Piotrkowi ulewało naeet jak nakarmiłam piersią. A wcześniej nigdy się jemu nie ulewało. Sama nie wiem co mam dalej robić. Jestem już tym wszystkim wykończona i fizycznie i psychicznie

reklama
Kamkaz początki zawsze są trudne,poprostu musicie nauczyć się siebie na wzajem.Trzymam kciuki :) Całuski dla Piotrusia :)

Do góry