myszka2829
Fanka BB :)
trzymamy, trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Gatto jest zwolniona z racji bycia berkiem ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelka10 z witaminami zrobisz jak uważasz, ale ja osobiście wątpię aby miały one wpływ na wzrost dzieciaczka. Owszem, też już takie rzeczy czytałam, ale w nie nie wierzę, są kobiety które nie biorą witamin i także mają duże dzidzie, oraz są takie które biorą a dzieci są małe. Może to jest jak "szukanie winnego" to obwińmy witaminy ;-)
Jesteś w 32tc i mały nie ma jeszcze 2kg i wcale nie jest powiedziane że teraz mu przybędzie ponad 2kg w ciągu 2 miesięcy. Ja zamierzam witaminki brać do końca, chcę aby mój organizm nie podupadł na zdrowiu a także aby maleństwo się prawidłowo rozwijało. Pomyśl też, przez 32tc dzidzia przybrała do mniej niż 2kg a teraz w 8tc ma nadrobić ponad 2kg? Nie wiem kiedy dzieciaczki najwięcej tyją, a na szybkiego poczytałam w necie i waga dzidzi na 32tc to podają ok 1800g, jak się martwisz, wpisz sama w internet waga płodu 32tc i zobaczysz co wyskakuje ;-)