reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

typowa reakcja przyslowiowej blondynki:-D
Gatto kazda wymowka jest dobra :-D, a najlepszy objaw to brak jakichkolwiek... bedziesz wiedziala jak ja sie czulam w obu ciazach ;-)

reklama
Marta-l widzę że zaczęłaś 9 tydzień ciąży, u mnie apogeum złego samopoczucia i zrąbanego humoru nastało właśnie w 9-10 tygodniu ciąży. Też mnie wszystko denerwowało, wszystko było nie tak, a do tego ciągłe złe samopoczucie. Nie martw się, jeszcze trochę pocierpisz i ten stan minie :tak: no a ze schodami to masz faktycznie niewesoło, mam koleżankę na 10 piętrze i jej kiedyś też popsuła się winda, myślałam że umrę jak wchodziłam. A teraz wyobrażam sobie sytuację, gdy wracam do domu z zakupami, po czym po przekluczeniu drzwi uświadamiam sobie że nie kupiłam śmietany która jest potrzebna do obiadu który "właśnie będę robić" :baffled:
Ani@k przyjmuje się, że zdrowa kobieta może mieć w ciągu roku 1-2 cykle bezowulacyjne, co nie oznacza oczywiście żadnej choroby ani niczego ani "nic z nią nie tak", po prostu czasami jajeczko nie zdąży dojrzeć. Jednak aby cykl nie był stracony, życzę aby to była opóźniona owulka a nie cykl bezowulacyjny.
MartOocha widziałam że w cyklu w którym zaszłaś w ciążę, test z moczu w 12fl był "wątpliwy" no ale nic, ja też bym się doczekać nie mogła. Oby tempka rosła &&&&
Mi na teście ledwo widoczny cień cienia wyszedł w 11dniu fl i beta w tym dniu była caaałe 45 ;-)
Butterfly21 my gdzieś niedaleko siebie musimy mieszkać, bo u mnie też cały czas pogoda bee
Ewelka10 super że wszystko oki a mały się może jeszcze odwrócić no i też nie jest przesądzone że będzie taki duży przy porodzie, każda dzidzia inaczej rośnie

Okrutny jest ten świat :-p przyślijcie mi berka żebym się wzięła za książki hahaha :-(

danutaski wielkopolska :D bliżej określone miejsce (takie większe miasta) PIŁA-POZNAŃ :D ewentualnie TRZCIANKA-CZARNKÓW jak ktoś kojarzy

Wiecie co???:szok: ten czas chyba szaleje!!! Czy Wam tez się wydaje ze ciąże naszych Mamusiek pędzą jak szalone????:szok:

Wiecie co???:szok: ten czas chyba szaleje!!! Czy Wam tez się wydaje ze ciąże naszych Mamusiek pędzą jak szalone????:szok:

to wszystko przez ten popsuty termometr :-D, kalendarz tez nawalil po upalach :-p

Gatto haha dobre, gorąco u was to termometr się popsuł, na pewno @ też nie ma przez popsuty termometr;-)

to przez co nie ma miesiaczki to ja bym powiedziala, ze termometrem to, to sie nie nazywa... ale moze jestem w bledzie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry