reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
gatto nie umieraj :-)

hahahahahaha
f1a9dfcee3114b8b3785372855babff6.gif

Kobiety jakie wy aktywne. Ja od rana powalczyłam z laptopem (to się już robi moją małą tradycją) i teraz nadrabiam. Zrobiłam zakupy i wyczaiłam przejście strychem z drugiej klatki więc jestem uratowana :) obiadek już zrobiony i zaraz trzeba się zbierać do pracy. A za oknem leje tak, że psa żal wypchnąć.

Danutaski ja mam nadzieję że mi te humory niedługo miną bo już samej ze sobą wytrzymać ciężko. Na wszystko się wkurzam i płaczę.

Nie no baby drogie.
Albo milczycie, albo nie mam szans was doczytać, bo taka aktywność:-D

U mnie leje, że świata nie widać. Czy to już jesień?
No i brzuszysko mnie męczy okrutnie.

Cześć dziewuszki :) ale okropna burza w nocy była :baffled: spać nie mogłam..ale M wczoraj już wrócił :-).
Kurcze..nie moge się doczekać jutra..:sorry2:
!
Dasz radę!!!

martoocha u mnie leje drugi dzień z rzędu :baffled: i pogoda taka,że żyć się chce nie ma co ... Jutro hmm :-pboboseksy?

Taaaa, drugi...

haha :-) a mój G pojechał do pracy rekreacyjnie rowerem :-) haha, a leje od rana no chyba że do 14 przestanie bo już sobie wyobrażam jak będzie wyglądał ,,,

250664_4178224938600_899070270_n.jpg

haha -> a mi kto kupi pociąg

Dobre!!!!

Gatto skąd wniosek o braku ciązy?

reklama
czesc Zapominajka :-)

wniosek sie wzial z cyklu z niedroznym kanalikiem ;-) a to ze cykl sie zrobil juz o tydzien dluzszy (niz z droznym) i 11 dni (z niedroznym wykres z przed 2 miechow) to juz malo istotne ;-) najlepiej zalozyc nie bo nie i dlatego ze nie :-p ja tam obstawiam ze niedrozny zrobil psikusa :rofl2:

Do góry