reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć dziewuszki :) ale okropna burza w nocy była :baffled: spać nie mogłam..ale M wczoraj już wrócił :-).
Kurcze..nie moge się doczekać jutra..:sorry2:

reklama
Martusia zobacz jak to szybko zlecialo :-) jutro bedzie podobnie (z tym ze test wyjdzie inaczej), bo ile Gatto bedzie latala z tym berkiem :-D

Ostatnia edycja:
Gatto hahahahahaha no to cobys czekala na zyganka tak jak ja :-D, urodzisz i sie nie doczekasz ;-)

hehehe, dobre by to bylo:
Doktorek: Pani rodzi!!
Ja: Naprawde?? A test mi negatywny wyszedl!!

Martoocha a twoj mezulek to juz wrocil, czy wraca jutro????

Ostatnia edycja:
Hej Laleczki ja juz po wczorajszym usg - wszystko w najlepszym porzadku Niuniuś jest b. duzy jak na ten tydzień ciąży waży juz 1790 g;););) lekarz powiedział że spokojnie może mieć ponad 4 kilo przy rozwiązaniu....ło matko aż strach się bać:-D:-D:-D
na razie jest ułozony główką do góry ale ma jeszcze czas zeby sie przekręcić...;) a tak poza tym to wszystko gra;)
marta-I współczuje braku windy, ja w obecnym stanie musiałabym całkowiecie zrezygnowac z wychodzenia z domu... kilka kroków i zadyszka jak u babuszki;););) biedna Ty...:tak:
pozdrawiam :-)

reklama
hahahha, swinie jestescie, przypominam, ze nie latam z zadnym berkiem, bo negativ wyszedl! a w dodatku nie mam zadnych objawow wskazujacych na... po prostu strasznie goraco u nas i termomert sie popsul.

Ewelka ale giganta masz w brzuchu!! pokaz zdjecie!!

Do góry