reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Wiedziałam że tak będzie :))teraz wierzysz w swój mały wielki skarb pod sercem? Mam nadzieję że tak. Obyś nie musiała już stresować ani siebie ani dzidzię :)) baaaardzo mocno się cieszę Twoim szczęściem

reklama
Bati dziś spokojnie mogę życzyć Wam wszystkiego co najpiękniejsze na Waszej Nowej Drodze Życia, abyście zawsze byli tak uśmiechnięci i radośni oraz niech spełniają się Wasze wspólne marzenia i pragnienia:))
Ten dzień będzie dla Was wielką radością a my życzymy Wam samych takich dni i czekamy na relację w późniejszym czasie :)
Powodzenia Kochani:))

Doris mam lepsze i gorsze dni jak zawsze. Ale ogólnie nie jest tak źle. Czuję się dobrze, skurcze mam ale bezbolesne, więc uważam że jest fajnie. Tak się nastawiałam na jakieś okropne bóle pleców, bioder itd a tu taka niespodzianka. Jedyną rzeczą co mogłoby być lepsze to ruchy maleństwa. Jest ich zdecydowanie mniej. No i nie są to kopniaki a takie przeciąganie itd. No ale cóż.
Ostatnio mam dziwne przeczucia że urodzę jeszcze przed świętami. Zresztą mój mąż i mama są o tym przekonni od samego początku. Hmmm miałabym najwspanialszy prezent w swoim życiu na święta :))

Bafinko plamienie może być od wielu rzeczy-albo od podrażnienia, albo niski poziom progesteronu, albo jakaś torbiel mogła Ci się zrobić. Ja miałam plamienia po przytulankach jak miałam torbiel właśnie, ale u mnie nie było tak, że to za każdym razem tylko co kilka przytulanek. Najlepiej wybierz się do gina żeby sprawdzić co się dzieje...

Doris gratuluję :)

Beti to będzie dla Was piękny dzień :) na pewno wszystko pójdzie tak jak sobie zaplanowaliście :) wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia :)

Kamkaz na końcówce to normalne, że ruchy zmieniają się z takich gwałtownych na to przeciąganie bo dziecko nie ma już miejsca na takie wygibasy jak wcześniej :) ale kontroluj kochana! Jakby było zdecydowanie mniej ruchów to sprawdź to na IP. Mówię z własnego doświadczenia... to już niedługo i maluch będzie z Wami :) :)

reklama
beti czekamy na relację:)

u mnie @ w końcu przyszła:):) więc zaczynam starania:) od dziś biorę leki.. oczywiście są wątpliwości czy to nie za wcześnie ale u mnie starania zawsze trochę trwają więc lepiej wcześniej niż później...

Do góry