reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Beta z soboty 4838
Dzisiejsza po 46 h - 9910
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
(21 dpo)

No i po co był ten stres co? Ciesz się że dolegliwości ciążowe teraz tak Cię nie męczą bo porozmawiamy po 30tc. Wtedy to dopiero zobaczysz im bliżej porodu tym coraz więcej boli. A to brzuch, a to żebro, a to biodro itd. No i od tyg zaczęły mi się wymioty. Nie jakieś silne itd, ale 3-4 razy w ciągu dnia bywają. Jak od po czątku nie było żadnych dolegliwości tak teraz się zaczynają.

Ps. Nawet nie wiesz jak się cieszę Twoim szczęściem. Nie wiem dlaczego ale Twoją ciążę przeżywam tak, jakby to była moja... Kochana baaaardzo mocno Wam gratuluję i trzymamy mocno za Was kciuki. Najbardziej jak potrafię. Piotruś w brzuszku też bo jak do Ciebie piszę to non stop kopie, albo chce powiedzieć że też zaciska kciuki i pięścią stuka mnie od środka :)

Ostatnia edycja:
Doris jeszcze raz gratuluję :)

Kamkaz już końcówka u ciebie, cieszę się bardzo i jestem z ciebie dumna, że byłaś/jesteś taka dzielna i pokazujesz nam, że wszystko jest możliwe. .

Bafinko i inne dziewczyny, kolejny rok będzie nasz :D .

Ja jutro dzwonie i umawiam się do ordynatora. W grudniu mija rok od 1 poronienia, jak ten czas leci. .

Chciejko obyś miała rację,choć ja dalej nie mam @ :( mam nadzieje ze do grudnia dostanę i po ślubie ruszy nasza karuzela,bo ta bezczynność mnie dobija :(

10 czerwiec,we wrześniu podeszłam do trzeciej iui,ale nie powiodła sie.W pazfzierniku też zaczęliśmy,ale mimo stymulacji jajca nie urosły i iui sie nie odbyła a teraz cholera wiw kiedy @ przyjdzie.Ale lekarz mówił że nawet 8 tyg :(

reklama
Do góry