reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ewikewik.. Super wiadomość. To kiedy start?

Kamkaz....u Ciebie zaraz rozpocznie się ostatnia prosta. Wiec się już nie martw. Najgorszy etap za Tobą

Witam resztę Dziewcząt

Nie wiem co Ci napisać, bo nie wiem co rozumiesz jako start. Mamy za sobą procedurę pobraniową, zdecydowaliśmy się na badania więc to trwa. Jeśli będzie transfer to za ponad 2 tygodnie - jeśli będą już wyniki i jeśli będą dobre. Jeśli nie to grudzień. Albo wcale...

Dziewczyny dziękuję za wsparcie, to niesamowite ile osób nam sprzyja. To bardzo miłe i krzepiące, zwłaszcza jak się nie ma wsparcia w rodzinach a część znajomych uważa, że trzeba być wariatem, żeby w późnym wieku starać się o dziecko.
Szczególnie dziękuję Kamkaz, Doris i kochanej Madziorrkowej mamie Frania, która mnie wzruszyła :*

Ewik cieszę się czytając dobre wieści od Ciebie :))) trzymam &&&&&& by dobra passa trwała.

Doris dawno Cię nie było, witaj :) jakieś nowe wieści?

Witam nowe dziewczyny :))

U mnie nic nowego więc tylko podczytuję i kibicuję:))))

Dziewczyny dziękuję za wsparcie, to niesamowite ile osób nam sprzyja. To bardzo miłe i krzepiące, zwłaszcza jak się nie ma wsparcia w rodzinach a część znajomych uważa, że trzeba być wariatem, żeby w późnym wieku starać się o dziecko.
Szczególnie dziękuję Kamkaz, Doris i kochanej Madziorrkowej mamie Frania, która mnie wzruszyła :*

Kochana jeśli znajomi Wasi twierdzą że jesteście wariatami bo staracie się o spełnienia swojego największego marzenia to wybacz ale taka osoba nie wie co znaczy spełniać marzenia. Bo jeśli ktoś do dąży do swoich marzeń to wiek tutaj nie gra roli. Bynajmniej nie masz 60 lat by mogli nie daj Boże odwodzić Was od tych starań. Dla mnie jesteście cudowni że przy tak wielu przeszkodach nie poddawacie się tylko cały czas walczycie o swoje szczęście. Jednym zależy na wielkim majątku i robią wszystko aby ten majątek osiągnąć, a Wam zależy na macierzyństwie i nic nikomu to nie powinno przeszkadzać. Nawet więcej powinni Was wspierać.
My zawsze Wam mocno kibicujemy i mocno trzymamy kciuki za Waszą rodzinkę, miejmy nadzieję niedługo powiększoną :))

Kamkaz...zagladam regularnie, czytam co u Was, trzymam kciuki, kibicuję i wierze, że się uda. Nie piszę często, bo u mnie nic nowego, w ciąży nie jestem, straciłam nadzieję, teraz jest 7 dpo i nie czuję nic. Ja wiem, że to wcześnie ale od maja zeszłego roku kiedy straciłam mojego Aniołka w 8tc dokładnie monitoruję cykl, zapisuję każdy objaw kiedy się pojawia i co się dzieje. Ja już razem z ciążami biochemicznymi miałam 4 poronienia i za każdym razem jak test wychodził poztytwny objawy pojawiały się ok 8/9 dni po owu - przede wszystkim ból (.)(.). A teraz nic, więc już wiem, że kolejny cykl stracony, a patrząc na to, co ile miesięcy zachodzę w ciąże to średnio co 4 miesiące. Czas leci i to że ja zbliżam się do czterdziestki nie dziala na moją korzyść niestety. Badań już nie robię, no może jeszcze w przyszłym cyklu zbadam estradiol, tsh. Biorę full leków i tak szczerze to mam dość.
Sorry za przunudzanie ale tutaj mam możliwość się wygadać....

Ewiku...chodziło mi o transfer, kiedy będzie. Tak mocno trzymam za Ciebie kcuki!!!! Mam nadzieję, że Tobie się uda. Cieszę się, że się zdecydowaliście, że działacie. Bo u mnie to zupełnie nie wchodzi w grę. Ja mam dzieci, więc mąż twierdzi że widocznie tak musi być i nic na siłę nie będziemy robić. Staramy się co miesiąc, ale co z tego......jak tylko zachodzę w ciążę biochemiczną......tak jak pisałam nadziei u mnie już prawie nie ma. Dlatego teżtak rzadko pisżę, po co mam Wam tutaj smucić.....

Neta81...juz wszystko napisałam wyżej. A jak u Ciebie?????

Pozdrawiam Resztę Dziewcząt!!!!!

Ja tez pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny! Wraz z Piotrusiem.

Ewiku my tez Ci ciagle kibicujemy, tym bardziej, ze bardzo dobrze wiem, jak sie procedurę przeżywa.

A to Piotrus na spacerze dzisiaj. Zakutany w kocyk i czapeczkę zrobioną przez mamusię.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 70
Agaawko dziękuję! Zdolna jesteś, że tak dziergasz. A Twój synek to się tak przyczaił pod kocykiem, poczai się przez zimę i od wiosny ruszy jak wyścigówka, będziesz za nim ciągle biegać, więc trenuj formę już od dziś ;-):-D

reklama
Ewik kamkaz świetnie to ujęła-to Wasza sprawa, Wasze życie i znajomym nic do tego jakie decyzje podejmujecie. Walczycie tyle czasu i nie uważam żeby wiek miał być tutaj przeszkodą. Dopóki jest szansa to walczyć o marzenia trzeba. A znajomi powinni to zrozumieć i uszanować :)
Trzymamy kciuki za kolejne pozytywne wieści i oczywiście za sukces :)

Do góry