reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinka dzięki za pamięć. TSH spadło więc działamy - a to jeszcze kilka tygodni procedur, więc minie sporo czasu zanim będzie wiadomo czy w ogóle będę miała co (kogo?) transferować ;)
Colly jeszcze parę chwil, dłuższych czy krótszych - zleci, heh! &&&&&&&&&&&&&&&&& Przecież to już!

reklama
Bafinko tulam :):) zamiast uprawiać czarnowidztwo pomyśl jak będzie fajnie jak Twoja kruszynka będzie już na świecie, jak ją nazwiesz i jak będzie wyglągała. Dziś widziałam na dwójce cudowny dokument "600 gramów szczęścia" cały przepełniony wiarą i nadzieją.

no wlasnie i ja zamierzam to ogladac :-)

U mnie spokojnie, pewnie 2 dni posiedzę i wyjdę. Skurcze są ale słabiutkie i nieregularne. Lekarz twierdzi że jeszcze tydzień.

Dziewczyny, ja nie wiem czy zagniezdzenie, a moze Lux ma racje ze organizm sfiksowal? Chociaz od momentu straty mam @ regularnie, tak jak mialam bez zadnych dziwnych odchylen od normy, wiec nie wiem.

Ewikewik ale zeby podplamiac 2 dzien? No i co ma wiek do tego?;) Ja juz mam 30, wiec stara baba jestem jak na 1 dziecko...@powinna byc w sobote a najpozniej w pon, wiec jeszcze jest kilka dni:/ Ehh ciesze sie ze juz poniedzialek minal;)

To ma wiek do tego, że zazwyczaj niedomoga lutealna dotyczy kobiet starszych od Ciebie i jest formą zaburzeń świadczących o traceniu płodności, takie preludium do menopauzy. Więc to prawdopodobnie nie Twój przypadek.

Rurcia, pisałam wyżej :)
Colly uratuj sytuację, ślij fluidy dziewczyno - Twoje najsilniejsze :-D

reklama
Dziewczyny a czy przy progesteronie inne wynki badan tez cos moga szwankowac? np prolaktyna? Czy progesteron to progesteron i koniec?

Do góry