reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinka dzięki za pamięć. TSH spadło więc działamy - a to jeszcze kilka tygodni procedur, więc minie sporo czasu zanim będzie wiadomo czy w ogóle będę miała co (kogo?) transferować ;)
Colly jeszcze parę chwil, dłuższych czy krótszych - zleci, heh! &&&&&&&&&&&&&&&&& Przecież to już!

reklama
Bafinko tulam :):) zamiast uprawiać czarnowidztwo pomyśl jak będzie fajnie jak Twoja kruszynka będzie już na świecie, jak ją nazwiesz i jak będzie wyglągała. Dziś widziałam na dwójce cudowny dokument "600 gramów szczęścia" cały przepełniony wiarą i nadzieją.

no wlasnie i ja zamierzam to ogladac :-)

U mnie spokojnie, pewnie 2 dni posiedzę i wyjdę. Skurcze są ale słabiutkie i nieregularne. Lekarz twierdzi że jeszcze tydzień.

Dziewczyny, ja nie wiem czy zagniezdzenie, a moze Lux ma racje ze organizm sfiksowal? Chociaz od momentu straty mam @ regularnie, tak jak mialam bez zadnych dziwnych odchylen od normy, wiec nie wiem.

Ewikewik ale zeby podplamiac 2 dzien? No i co ma wiek do tego?;) Ja juz mam 30, wiec stara baba jestem jak na 1 dziecko...@powinna byc w sobote a najpozniej w pon, wiec jeszcze jest kilka dni:/ Ehh ciesze sie ze juz poniedzialek minal;)

To ma wiek do tego, że zazwyczaj niedomoga lutealna dotyczy kobiet starszych od Ciebie i jest formą zaburzeń świadczących o traceniu płodności, takie preludium do menopauzy. Więc to prawdopodobnie nie Twój przypadek.

Rurcia, pisałam wyżej :)
Colly uratuj sytuację, ślij fluidy dziewczyno - Twoje najsilniejsze :-D

reklama
Dziewczyny a czy przy progesteronie inne wynki badan tez cos moga szwankowac? np prolaktyna? Czy progesteron to progesteron i koniec?

Do góry