reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz to super, taki zastrzyk gotówki zawsze mile widziany :-D, a owoce samo zdrowie. Fajni tacy tesciowie. My z M rodzicami nie mamy kontaktu już ponad 2 lata. .

U nas dziś dożynki były. Przedszkolaki śpiewały piosenkę, więc trzeba było jechać. Oczywiście malowanie twarzy itp ale zimno było, więc szybko uciekalismy do domu.

reklama
Migduch oby to było zagnieżdzenie :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie to była niedomoga lutealna, od ponad roku biorę luteinę od 16 do 25 dnia cyklu... Nie wiem ile masz lat bo ja tu najstarsza jestem...

Ewikewik, Lux - ja mam 30 lat. Prolaktyne mialam badana i wyszlo ok, ale progesteronu nie robilam. Wczesniej nie mialam takich plamien, zaczelo sie tak naprawde dzisiaj- jedna wieksza plamka i takie plamienie przy podcieraniunwiecie ocb. Ciekawe ile to moze potrwac? Bo pewnie jak dluzej niz 2 dni to znaczy ze na @.... Brzuch mni bardzo delikatnie cmi albo to ja juz sobie wyszukuje ale mam wrazenie ze jest taki hmm napiety jakby. Dziwna sprawa, bo bardziej spodziewalam sie plamienia w terminie @ niz na kilka dni przed nia:/
Myslicie ze moge jutro lub pojutrze zrobic test i moze cos wyjsc? Stara jestem a taka glupia no.

Ewikewik, Lux - ja mam 30 lat. Prolaktyne mialam badana i wyszlo ok, ale progesteronu nie robilam. Wczesniej nie mialam takich plamien, zaczelo sie tak naprawde dzisiaj- jedna wieksza plamka i takie plamienie przy podcieraniunwiecie ocb. Ciekawe ile to moze potrwac? Bo pewnie jak dluzej niz 2 dni to znaczy ze na @.... Brzuch mni bardzo delikatnie cmi albo to ja juz sobie wyszukuje ale mam wrazenie ze jest taki hmm napiety jakby. Dziwna sprawa, bo bardziej spodziewalam sie plamienia w terminie @ niz na kilka dni przed nia:/
Myslicie ze moge jutro lub pojutrze zrobic test i moze cos wyjsc? Stara jestem a taka glupia no.

a zrob, co Ci szkodzi? :-p albo lec se na betke :-) ja mam 31 skonczone, stara jestm heh :-p

Ehhh Lux, pamietam twoja historie:((( Ale myslalam ze na ziemi masz dzidziusia:(
A na razie sie zabezpieczasz? Nie wolisz isc na zywiol czy jakies problemy ze zdrowiem...?

reklama
Do góry