reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Marcepanek , a co się dzieje? Dlaczego masz dołki? Jeszcze troszkę i maluszek będzie obok ciebie. Ale wiem jak tyg wolno lecą jak się odlicza. .

Bafinko o której masz jutro wizytę?

reklama
hej kochane dziękuję za pamięć o mnie..:) bardzo to doceniam:) nastawiłam się pozytywnie i strasznie się boję jak ja sobie dam juto rade jak będzie źle... mąż ma się urwać na chwilę z pracy żeby ze mną pojechać na wizytę ale potem niestety musi wracać do pracy.. i będzie dopiero po 18 a ja wizytę mam o 9.20 uch.. jutro o tej porze będę już wiedzieć na czym stroje...

TUSIU kochana dziękuję że o mnie myślisz i zadałaś sobie tyle trudu by mnie znaleźć:) może i dla ciebie jest jeszcze nadzieja jak grzebałam w necie to dziewczyny pisały że często maluszki się chowają.. więc jest nadzieja:)

Iza super wyglądacie jako rodzinka:) od razu widać tą więź:) i do tego super figura tylko brzuszek piłeczka:)

marcepanek super że się odezwałaś nie smuć sie już bliżej niż dalej:) jeszcze trochę i będziesz mogła być spokojna:) a już wiesz kogo masz w środku??

lux bardzo i przykro.. w koło jest tyle zła.. ale pomyśl sobie że już go nic nie boli a wam zostało dużo pozytywnych wspomnień także dziadek zawsze będzie w waszych myślach tule:*

kamaz a jak po imprezie?? jak się czujesz??

chciejka piniaty super:) a dzieciaczki miały siłe żeby je przebić??

Marcepanku u mnie to tak jest różnie bo niby termin mam na 2 stycznia choć ostatnio na wizycie lekarka wyliczyła na 31 grudzień. 36 tc wypada mi na 10 grudnia. No więc zobaczymy.
Bafinko bardzo ale to bardzo mocno trzymam kciuki za Waszą wizytę. Mam nadzieję że usłyszysz same dobre wieści.
Ja właśnie czekam na gości. Pewnie lada chwilka przyjadą. A dziś brat zrobił niespodziankę i przyjechał na obiad z Michalinką. Słodkości. Co ją widzę to zadaję sobie pytanie jaka byłaby teraz Maja? Różnica między nimi byłaby miesiąc i 5 dni. Czyli baardzo mała różnica. Ehh szkoda że czasu nie można cofnąć....

Marcepanku u mnie to tak jest różnie bo niby termin mam na 2 stycznia choć ostatnio na wizycie lekarka wyliczyła na 31 grudzień. 36 tc wypada mi na 10 grudnia. No więc zobaczymy.
Bafinko bardzo ale to bardzo mocno trzymam kciuki za Waszą wizytę. Mam nadzieję że usłyszysz same dobre wieści.
Ja właśnie czekam na gości. Pewnie lada chwilka przyjadą. A dziś brat zrobił niespodziankę i przyjechał na obiad z Michalinką. Słodkości. Co ją widzę to zadaję sobie pytanie jaka byłaby teraz Maja? Różnica między nimi byłaby miesiąc i 5 dni. Czyli baardzo mała różnica. Ehh szkoda że czasu nie można cofnąć....

moja dziecko szykowaloby sie na roczek, ehh do dupy to wszystko :no:
Bafinko kciuki za wizyte :-)

No i po imprezie. Mąż załadował zmywarkę a ja reszte jedzenia popakowałam do lodówki. Będzie na jutro. Jak zwykle teście poszaleli z prezentami. Bo 21 sierpnia mieliśmy z mężem 5 rocznicę ślubu. Nic nie robiliśmy żadnej uroczystości bo to wyszło z tym pessarem itd. Więc dzisiaj mąż dostał kopertę na urodziny a ja dostałam na rocznicę (500zł) a mąż 200zł. Masakra z tymi ich prezentami. No i słodkości mąż bo uwielbia a ja cukierki i owoce. Wiaderko winogrona, maliny, jabłka i borówkę. Tak więc zaopatrzenie mamt na maksa. No i tym sposobem niedziela minęła:)

kamkaz, to super tesciowie!:) Tylko sie cieszyc, fajnie ze wam milo niecziela minela:) Ja z kolei niedziele spedzam w stresie, bo zaczelam cos podplamiac z kawaleczkami skrzepow krwi i nie wiem co to moze byc, juz fiksuje, termin @ mam na sobote... dziwna sprawa, wczesniej tak nie mialam i sie denerwuje:/ Czy takie podplamianie kilka dni przed @ jest "normalne"?

reklama
No i po imprezie. Mąż załadował zmywarkę a ja reszte jedzenia popakowałam do lodówki. Będzie na jutro. Jak zwykle teście poszaleli z prezentami. Bo 21 sierpnia mieliśmy z mężem 5 rocznicę ślubu. Nic nie robiliśmy żadnej uroczystości bo to wyszło z tym pessarem itd. Więc dzisiaj mąż dostał kopertę na urodziny a ja dostałam na rocznicę (500zł) a mąż 200zł. Masakra z tymi ich prezentami. No i słodkości mąż bo uwielbia a ja cukierki i owoce. Wiaderko winogrona, maliny, jabłka i borówkę. Tak więc zaopatrzenie mamt na maksa. No i tym sposobem niedziela minęła:)

ja mialam mega pracowita niedziele, bo i pranie i buraczki i obiad a sprzatania ile, mam dosc

Do góry