reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

a ja w moją pierwszą ciążę zaszłam po wstawiennictwie u św. Rity.. tak przypadkiem wpadłam na Jej oblicze w Krakowie..

ja tam wierzę w cuda.. i nie myślę o osobach które cudu doznały ze są śmieszne bądź nie wiarygodne..

Zapominajka no cud!!!;-) chciałaś @ masz @.. ciekawa jestem co by się zdarzyło jak byś ciąży zachciała:-);-)

reklama
a ja w moją pierwszą ciążę zaszłam po wstawiennictwie u św. Rity.. tak przypadkiem wpadłam na Jej oblicze w Krakowie..

ja tam wierzę w cuda.. i nie myślę o osobach które cudu doznały ze są śmieszne bądź nie wiarygodne..

Zapominajka no cud!!!;-) chciałaś @ masz @.. ciekawa jestem co by się zdarzyło jak byś ciąży zachciała:-);-)
Za późno ;-)

Następnym razem jak Dominik spadnie będę lepiej przygotowana

Patrzcie jakie koleżanka zrobiła ujęcie wczorajszej burzy :D
599343_387600471297548_559436325_n.jpg

A pisałam wam o moim G rozpuszczonym chłopie co ciuchów nie układa :-p wczoraj mu zapowiedziałam ze jeżeli nie ułoży rzeczy to jego gacie będą wisiały na płocie :D hahahaha ale się posłuchał i ułożył w kosteczkę nawet :D:-)

Butterfly ja wierze i w cuda i w takie "znajdowanie" obrazków:-), tylko czekać teraz. A także gratuluję podejścia do faceta :szok:
Danutaski dziękuje za "sprawozdanie" o aparatach. Jak tylko S wróci dam mu do poczytania:-). Tak myślę, ze max do końca lipca trzeba by go już mieć. A do końca wakacji chciałabym mieć już wyprawkę na malucha skompletowaną, więc wydatki wydatki;-) Ale odpuszczamy wyjazdy urlopowe, więc trochę przyoszczędzimy.

Ludzie!! Ruch jak w ulu dzisiaj!!!! To moze przez te upaly:happy2:
Zapominajka ufff....pzynajmniej wiesz na czym stoisz:blink:
Butterfly, a jak bedzie dziewczynka to Dominisia:tak:
Kruszka kupuj, kupuj, na dzidzie bedzie jak znalazl!!!
A tu moja torta salata z dzisiaj (tarta chyba po polsku sie nazywa:baffled:)DSC_0280.jpg

reklama
Do góry