reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Natka gratulacje! Dużo zdrówka i pociechy z dzidziusia :)
Sysiq zaciskaj nogi już niewiele zostało. Chociaż od 37 tygodnia ciąża donoszona :)
Ja melduje się w dwupaku. Mimo że lekarz straszył wcześniejszym porodem bo szyjka skrócona i miękka od 34 tygodnia to trzymamy się dalej. Maluch w 35+4 ważył już 3250 także do porodu dobije pewnie koło 4 jeśli nie zechce wyjść wcześniej.
A swoją drogą tyle brzuszków do przejęcia i nikt nie testuje ?? :) pozdrawiamy z Marcelem i ślemy fluidki ~~~

Natka GRATULUJĘ ! Cieszę się razem z tobą , że poród (cc) masz już za sobą i że z malutką jest wszystko ok.

Kamkaz jak u ciebie?

Magda, wpadlas jak po ogień , nawet nie pisząc co u ciebie..

Sysiq wszystko ok?

O a mój post się nie dodał wczoraj ...
Natka ogromne gratulacje ... cudny magiczny wyjątkowy czas przed wami i juz trochę za wami ... te pierwsze wspólne chwile ... :)

Sysiq &&&&&&&&&&&

Aniu za ciebie tez kciuki !!!! I czekamy w takim razie :)

Chciejka dziękuję że pytasz:)
Dziś troszkę lepiej. Brzuch już nie boli i całą noc przespałam. Może do tego wszystkiego te gorączki mnie dobiły. Wczoraj w ciągu dnia były 3 dość mocne burze i po tej ostatnirj zrobiło się troszkę chłodniej więc jest czym oddychać. Ale i tak o tych bólach powiem w czwartek na wizycie. A gdyby sytuacja się powtórzyła to jadę do lekarki we wtorek bo wtedy wraca z urlopu.
Ale mam jedną dobrą wiadomość z której cieszę się baardzo mocno - kontrolny wymaz z pochwy i szyjki nie wykazał żadnych bakterii :))
Oby tak dalej

Natka serdecznie gratuluje :) cudowna informacja, tak bardzo Ci kibicowałam i cieszę się, że wszystko jest dobrze.
Za pozostałe ciezaroweczki trzymam &&&& by wszystko w terminie sie odbywało:)
Ja nad morzem, dzis wietrznie i pochmurno.

reklama
Natka serdeczne gratulacje Mamusiu! Piekne chwile przed Wami.

Dziewczyny na jaki cudne dzieciaczki - Anncka, Izka, Martoocha, Michalina. No cud miód! Ja cykne Piotrusiowi jak sie obudzi:)

trzymam kciukasy za rozpakowujace sie! Byle w terminie, szybko i bezboleśnie! :tak:

Sciskam tez tez wszystkie ciezaroweczki.

A staraczki niech sie dobrze starają, bo duzo brzuszków sie zwalnia:) &&&&&&

Do góry