reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Natka dzięki za info :-D ... kurcze no no jak skurcze juz się piszą to czekamy na rozwój wydarzeń :-D

Ewik ... czyli szklanka jest do polowy pełna! Wyciągnij z tego pozytyw! Macie realne szanse jakby nie było! A że już byłaś w ciąży to znaczy że może się udać i za to trzymam mocno kciuki!!! :-* ... a jak tam z mężem? Poprawiło się między wami?

Bafinka ... strasznie mi przykro ... ale póki nie ma okresu to naprawdę nic nie jest przesądzone! Ja w cyklu kiedy zaszłam w ciążę z Lili pierwsze testy robiłam w 38 dc ... a okazało się że te pobolewania brzucha to dopiero owulacje taka późna była !!! No i 11 dni później juz dwie kreski bardzo blade zaczęły się pokazywać ... a dzisiaj obok czteromiesięczny glizdek mój kochany :)

Joawa śliczny brzuszek :)

Kwiatuszek .... bardzo mi przykro ... trzymaj się ... trudne dni przed Tobą :(

reklama
Kwiatuszku tak mi przykro!

Ewik, a ja mysle, ze moze historia lubi sie powtarzać i u Was bedzie podobnie jak u nas? Pamiętasz moje podejście do InVitro? Naszą rozpacz? I fakt, ze sie podaliśmy, deprechę, ze jestesmy za starzy? I co? W następnym cyklu sie Piotrus wykluł. I wlasnie spi sobie, po całym dniu brykania. Dał mi dzis niezle w kość, jak usnął, to kawę walnelam, bo to przecież nie koniec dnia, a ja juz siły nie mam. Nie znosimy tych upałów.

Kwiatuszek przykro mi...
Bafinka - uszy do góry, nowy cykl to nowa nadzieja.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie ale podejście diabli wzięli bo mam zapalenie pęcherza i białkomocz. Jutro pewnie dostanę antybiotyk. I taka to ze mnie mama...

Ewik- 3mam kciuka zeby sie udalo... a i ja wierze, ze sie uda... słońce musi w końcu wyjsc..

agawa- wpadaj na wioche. Ja juz od 3 dni mam tel, tyle ze nie mam numerow.... pisz i wpadaj;*

reklama
Ewiku to co najdroższe i najpiękniejsze przychodzi z trudem. U nas tez było z wieloma przygodami. Wysyłam Ci Piotrusiowe kciukasy i fluidki.
PS. Rezerwę jajnikową tez mamy podobną:)

Do góry