reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Marcepanek zgadzam się z Tobą że ciąża to jedno, ale donosić szczęśliwie to mega sukces. Strach jest do samego rozwiązania. Być może to przechodzi jak się tuli już swoje maleństwo, ale tego niestety jeszcze nie doświadczyłam.

reklama
Kochane ja na wyniki będę czekać do końca przyszłego tygodnia :-( Na tego parvovirusa się zawsze tak czeka....Dziś u nas równe 10 miesięcy od kiedy Kaji serduszko przestało bić. Do tego te badania, czekanie...chodzę i płaczę co chwilkę. Wiem, że Wy to rozumiecie.

Marcepanek gratuluję udanej wizyty, to prawda że to bardzo duże przeżycie zobaczyć swojego maluszka :-)

Sysiq super, że wszystko dobrze i bardzo ładna waga :-)

Kamkaz dobrze, że na usg nie widać krwawienia, teraz musi być już tylko dobrze :tak:

Colly wow ale szybko zakupy porobione :-) a co do ciuszków to ja tak jak sysiq na 56 nie mam dużo :-) skupiłam się na 62 i 68:-)

Bafinka kciuki za testowanie &&&&

Magda
tulę Cię i wiem co przeżywasz... oczekiwanie na wyniki jest okropne, sama to przeżywałam.. ale musi być dobrze-BĘDZIE! Zobaczysz. Kaja czuwa nad Wami i nie pozwoli żeby coś złego się wydarzyło.

Ostatnia edycja:
ile tu dziś dobrych wiadomości, aż miło było czytać :)

Magda tydzień szybko zleci, a wyniki będą dobre, zobaczysz kochana. .

Bafinko tak bardzo mocno trzymam kciuki..

Marcepanku, cieszę się razem z tobą. .

My dziś cały dzień na dworze byliśmy. Robimy z mężem altane. Zajęcie mamy na kilka ładnych dni. Jutro wybieram się na betę, kopa z rana potrzebuje żebym poszła. ..

Bluecaat jak się czujesz?

Bafinka &&& za testowanie. ..
Magda wiemy i rozumiemy. .. ale wierzę, że na strachu się skończy i wyniki będą dobre...
Marcepanek jak dziś pamiętam wzruszenie na wizycie serduszkowej i następnej. ..że ono faktycznie tam jest. ..
Mnie też jeszcze trochę brakuje do ostatniej prostej chociaż na październikowkach ostatnio na tapecie temat porodu...

Kamkaz powiem Ci szczerze że jak już tulisz maleństwo to strach jest jeszcze większy, ja do dziś trzęsę się nad swoim maleństwem chociaż ma prawie pięć lat i 125cm wzrostu ale trzeba się trzymać tego że będzie dobrze!
Magda wiem jak dobijające jest czekanie ale nie można tracić nadziei jestem z tobą myślami

Bafinka i jak?

reklama
Ania, z tym malowaniem to napewno dobry pomysł? Ja bym zostawiła to mężowi.

Marcepanek, my wybraliśmy (wlaściwie to mój L się uparł) Tako Extreme Plus. Tego Chicco Urban odradzam. W internecie mi się spodobał bo i fajnie wygląda, lekki, nie trzeba trzymać gdzieś osobno gondoli czy spacerówki no i cena dobra ale jeździło mi się tym fatalnie. Ciężko się podbija i coś tam było nie tak z hamulcem.

Co do mojej wyprawki którą mam to w tym miesiącu kupiliśmy fotelik i zamówiliśmy wózek. I tyle właściwie a to też w sumie tylko ze względów finansowych bo u nas z odkładaniem kasy to różnie wychodzi a co już kupione to jest. Wózek i tak będzie dopiero na koniec sierpnia/początek września więc trzeba było już o tym pomyśleć bo okazuje się, że standardem jest czekanie ok. 3 tygodni na wózek a teraz jeszcze są jakieś wakacyjne przerwy (miesięczne) w produkcji. Oprócz tego kupiłam 2 szt. body i 2 szt. spodenek. Reszta ciuszków to prezenty głównie od mojej mamy która nie potrafi się opanować jak widzi w sklepie małe ciuszki ;) czyli tak naprawdę wcale dużo nie kupiliśmy bo raptem fotelik i w 4szt ciuszków. Aaaa no i dokupiliśmy dwie komody ale to też już trzeba było bo nie miałam gdzie tych ciuszków trzymać. Także ten miesiąc jest taki przełomowy a niestety kasy na to też idzie nie mało więc trzeba sobie jakoś te koszty porozkładać.

Magda, Kaja napewno nad Wami czuwa i wszystko będzie dobrze. Rozumiem co czujesz, napewno nie jest Ci łatwo ale dasz radę. Musisz być silna.

Bafinka i jak? Testowałaś? Czekamy na wieści :D

Do góry