Ania, z tym malowaniem to napewno dobry pomysł? Ja bym zostawiła to mężowi.
Marcepanek, my wybraliśmy (wlaściwie to mój L się uparł) Tako Extreme Plus. Tego Chicco Urban odradzam. W internecie mi się spodobał bo i fajnie wygląda, lekki, nie trzeba trzymać gdzieś osobno gondoli czy spacerówki no i cena dobra ale jeździło mi się tym fatalnie. Ciężko się podbija i coś tam było nie tak z hamulcem.
Co do mojej wyprawki którą mam to w tym miesiącu kupiliśmy fotelik i zamówiliśmy wózek. I tyle właściwie a to też w sumie tylko ze względów finansowych bo u nas z odkładaniem kasy to różnie wychodzi a co już kupione to jest. Wózek i tak będzie dopiero na koniec sierpnia/początek września więc trzeba było już o tym pomyśleć bo okazuje się, że standardem jest czekanie ok. 3 tygodni na wózek a teraz jeszcze są jakieś wakacyjne przerwy (miesięczne) w produkcji. Oprócz tego kupiłam 2 szt. body i 2 szt. spodenek. Reszta ciuszków to prezenty głównie od mojej mamy która nie potrafi się opanować jak widzi w sklepie małe ciuszki
czyli tak naprawdę wcale dużo nie kupiliśmy bo raptem fotelik i w 4szt ciuszków. Aaaa no i dokupiliśmy dwie komody ale to też już trzeba było bo nie miałam gdzie tych ciuszków trzymać. Także ten miesiąc jest taki przełomowy a niestety kasy na to też idzie nie mało więc trzeba sobie jakoś te koszty porozkładać.
Magda, Kaja napewno nad Wami czuwa i wszystko będzie dobrze. Rozumiem co czujesz, napewno nie jest Ci łatwo ale dasz radę. Musisz być silna.
Bafinka i jak? Testowałaś? Czekamy na wieści