reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Martoocha wiem ze sa rozne przekrety oni nie dzwonili zeby zapytac jak sie czuje tylko czy przyjde do pracy, a po odmowie zaczely sie szantaze i strachy na lachy... ale powaznie kazanie dzwigac podwojne lozka (pelne, nie stelaze) a potem sie dziwic, ze siada kregoslup to lekka przesada?? ... efekt bedzie dokladnie taki jak pisalam na bocianie

Ostatnia edycja:
reklama
Matoocha trzymam kciuki!!! Pamiętam, że w obu ciążach też miałam taki objaw.
Teraz nie mam, więc grzecznie czekam... Mam zamiar wytrzymać z testem do wtorku.

Myszka nie daj się!!!

Witajcie dziewczynki ja pracę dostałam i już mi podziękowali pomyliłam się na kasie ,ale zareagowałam w porę mimo to dostałam opiernicz taki ,że mi łzy poleciały , następnego dnia rozmawiałam z kierowniczką i doszła do wniosku ,że lepiej żebym zrezygnowała z tej pracy to podziękowałam im ładnie żeby nie było i odeszłam teraz mają nową panią ,która na kasie nigdy nie pracowała już jej współczuję...
Atmosfera była nieprzyjemna więc nie żałuję za bardzo, a co tam u Was?

Nie przejmuj się, w takich momentach lepiej dać sobie spokój. Bo praca to nie wyścigi i nie walka na śmierć i życie.

Witaj nisiao mój gin też zalecił mi 3 miesiące od zabiegu poczekać. Ale są dziewczyny, które nie czekały.
Dla twojego aniołka
[*]

czesc dziewczynki :-)

Martoocha trzymam kciuki oby ten sluz byl zwiastunem dluuuuuuuugiej przerwy w @pach :-)

Zapominajka w weekendy jest tu taka cisza ;-) Dziewczyny korzystaja z dobroci weekendowego lenistwa i obecnosci mezulkow w domkach ;-)

Dzięki dziewczyny:)
To odpiero 6 dzien fl, więc ja zatestuje w weekend jakoś.. Więc jeszcze dużo czasu..

Kochane.. właśnie spostrzegłam brunatny śluz (bardzo mało)..czy miałyście tak przy infekcjach w miejscach intymnych? :(

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto czasami właśnie te cykle które spisujemy na straty okazują się być udane ;-) Jak dobrze pamiętam idziesz do endo w środę to dobrze bo zaczniesz brać tabletki, a czy dobrze pamiętam że masz też wizytę u ginka? Jeżeli tak, a tempka nie będzie spadać, bądźcie ostrożni podczas badania aby w razie czego nic tam nie naruszyć.
Zapominajka trzymam zatem kciuki, niech @ nie przyjdzie i gratuluję cierpliwości :tak:
MartOocha przy infekcjach pojawia się raczej swędzenie, pieczenie, śluz jest brzydko-pachnący i ma kolor żółtawy/zielony nawet. Drobne plamienie w 6dniu fl przypisałabym do ewentualnej implantacji - i jak tu się nie nakręcać &&&&& :-)

Do góry