reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Chciejka , joawa1985 mała ma uciekające oczko i minął czas do kiedy miało jej się to skorygować.

Bluecaat a test robiłaś ? Bo czasem psikus potrafi tydzień po wyjsć. && a moze jednak cos.

Michalina_ch piekna córeczka ,do schrupania :)

Hej :-)

Michalina, śliczna córeczka :tak:

Marcepanku, robiłam dwa testy negatywne... dziś chyba idę na betę, bo bez sensu wydawać na testy, które mogą ewentualnie nie wykryć

Chciejka, jak się czujesz?

Michalinko gratulacje serdeczne, mała prześliczna :-) ale się pospieszyła żeby być już z Wami :-) wspaniale, że wszystko dobrze :tak::tak:

Marcepanku wyobrażam sobie nerwy, ale spróbuj się nie stresować, córcia na pewno dobrze zniesie zabieg :tak:

Ja już w szpitalu, leżę, ale nie wiem co tu robię. Każdy co innego gada. Miałam usg i lekarz (nie ordynator) uważa że ten pecherzyk nie wygląda nawet na ciazowy. Ale lyzeczkowanie mnie nie ominie. Czekamy na wyniki. Powiem wam, że jak beta spada to ja chyba też uciekam. Jestem przerażona ich podejściem.

MIchalina gratuluję ślicznotki:) dobrze że jesteście zdrowe i mam nadzieję że wyleczysz szybko pęcherz
bluecat może lepiej zrobić betę- będziesz miała pewność. Ja jeszcze wstrzymam się z testem żeby się nie nakręcać
anncka ja jestem z drugiej strony B-cy na trasie Brodnica-Warszawa
Marcepanek- będzie dobrze, najważniejsze że będziesz blisko córki a ona będzie czuć że nie jest sama, trzymaj się!
hop, hop Magda... Ty już całkiem wyprowadziłaś się na lutówki? co tam u Ciebie słychać?

reklama
Do góry