reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
bluecaat, ja na 100 będę na 2 dni, bo muszą tabl mi podać, po kilku godz krwawienie i dopiero lyzeczkowanie, wątpię żeby w 1 dniu się zmiescili, a już napewno ordynator nie wypuści mnie tego samego dnia. .kasa dla szpitala, trzeba zostać min dobę. ..

Jutro do niego zadzwonię może powie jak to będzie. .

Chciejka wszystko zależy od szpitala. Ale u mnie jest tak że zrobią zabieg od rana i potem ok 21 już wypuszczają do domu. Oczywiście są przypadki że kobieta np ma gorączkę czy źle się czuje więc wtedy zostawiają na noc. U mnie było inaczej bo ja o 17.30 urodziłam i ok 18 zabierali mnie na zabieg więc na noc zostawałam a siostra z kolei zabieg miała przed 22 wieczorem więc też rano wypuścili. Fajnie by było gdybyś Ty nie musiała zostać na noc w szpitalu ale jednak rezerwę w razie czegoś lepiej mieć tym bardziej opiekę dla dziecka. Koniecznie daj znać co idało Ci się załatwić

Kamkaz moja mama juz została przez wnuczke poinformowana, że zostanie u niej na noc. Ale jak przyjdzie co do czego to pewnie będzie płacz. Niby 2 się nie zrobią, ale świadomość że będzie cierpieć juz dobija. ..Nie mam wyjścia, musze iść, wystarczająco długo zwlekalam.

Chciejka wiadomo każda rozłąka z dzieckiem boli tym bardziej, jak wiesz że dziecko płacze to aż serce pęka. No ale niestety nic nie poradzisz. Im szybciej pójdziesz tym szybciej wrócisz i będziesz już miała to za sobą. Skoro to i tak jest nieodwołalne więc raczej nie ma na co czekać... Cały czas myślami jestem z Tobą

Chciejka, ja tez miałam podawana tabletkę czekałam może 2 godziny i był zabieg. I po zabiegu poleżałam może koło 3 godzin i do domu.

idę spać. Dobranoc :*

Dzwoniłam do ordynatora i jutro przed 8 mam być na oddziale. .zostane w szpitalu do piątku. :-( . Zabieram tablet ze sobą więc będę zdawać relacje. .

Bluecaat czy bardzo silne były te skurcze po zaaplikowaniu tabletki? Boję się tego i jakiegoś krwotoku. .

Chciejka to nie jest mega krwotok kochana wiec się nie bój skurcze są pewnie u każdego inne ja dopiero je miałam po 5h od wzięcia tabletki i krwawienie tez były mocne nie powiem płakałam z bólu i prosiłam o coś na bol dostawałam kroplowki

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
ewel jestem mega zestresowana, zawsze jest dużo kobiet na sali to wszystko takie krępujące. .Dla nich to kolejna skrobanka, a dla mnie kolejna strata dziecka i przechodzenie tego z obcymi osobami, upokarzajace. ..

Do góry