reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
bluecaat, ja na 100 będę na 2 dni, bo muszą tabl mi podać, po kilku godz krwawienie i dopiero lyzeczkowanie, wątpię żeby w 1 dniu się zmiescili, a już napewno ordynator nie wypuści mnie tego samego dnia. .kasa dla szpitala, trzeba zostać min dobę. ..

Jutro do niego zadzwonię może powie jak to będzie. .

Chciejka wszystko zależy od szpitala. Ale u mnie jest tak że zrobią zabieg od rana i potem ok 21 już wypuszczają do domu. Oczywiście są przypadki że kobieta np ma gorączkę czy źle się czuje więc wtedy zostawiają na noc. U mnie było inaczej bo ja o 17.30 urodziłam i ok 18 zabierali mnie na zabieg więc na noc zostawałam a siostra z kolei zabieg miała przed 22 wieczorem więc też rano wypuścili. Fajnie by było gdybyś Ty nie musiała zostać na noc w szpitalu ale jednak rezerwę w razie czegoś lepiej mieć tym bardziej opiekę dla dziecka. Koniecznie daj znać co idało Ci się załatwić

Kamkaz moja mama juz została przez wnuczke poinformowana, że zostanie u niej na noc. Ale jak przyjdzie co do czego to pewnie będzie płacz. Niby 2 się nie zrobią, ale świadomość że będzie cierpieć juz dobija. ..Nie mam wyjścia, musze iść, wystarczająco długo zwlekalam.

Chciejka wiadomo każda rozłąka z dzieckiem boli tym bardziej, jak wiesz że dziecko płacze to aż serce pęka. No ale niestety nic nie poradzisz. Im szybciej pójdziesz tym szybciej wrócisz i będziesz już miała to za sobą. Skoro to i tak jest nieodwołalne więc raczej nie ma na co czekać... Cały czas myślami jestem z Tobą

Chciejka, ja tez miałam podawana tabletkę czekałam może 2 godziny i był zabieg. I po zabiegu poleżałam może koło 3 godzin i do domu.

idę spać. Dobranoc :*

Dzwoniłam do ordynatora i jutro przed 8 mam być na oddziale. .zostane w szpitalu do piątku. :-( . Zabieram tablet ze sobą więc będę zdawać relacje. .

Bluecaat czy bardzo silne były te skurcze po zaaplikowaniu tabletki? Boję się tego i jakiegoś krwotoku. .

Chciejka to nie jest mega krwotok kochana wiec się nie bój skurcze są pewnie u każdego inne ja dopiero je miałam po 5h od wzięcia tabletki i krwawienie tez były mocne nie powiem płakałam z bólu i prosiłam o coś na bol dostawałam kroplowki

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
ewel jestem mega zestresowana, zawsze jest dużo kobiet na sali to wszystko takie krępujące. .Dla nich to kolejna skrobanka, a dla mnie kolejna strata dziecka i przechodzenie tego z obcymi osobami, upokarzajace. ..

Do góry