reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Motylku niby z wielkopolski jesteśmy, a dzieli nas klimatyczna przepaść...

Ja o kolejnym meczu nie myślę na razie. Ten wczorajszy wystarczająco mnie zestresował...

reklama
no mozemy :-) ja na polska- czechy stawiam 2:1 dla naszych ;-)

a niemcy-holandia hmm tez 2:1 dla niemcow ;-)

Ostatnia edycja:
Ale się kochane rozpisałyście !! Ja wczoraj zaliczyłam pierwszą wizytę w szkole rodzenia, a dzisiaj przerobiłam test z tolerancji na glukozę, nie było tak źle !! Do tego zbadana krew i mocz, wyniki jutro.
MartOocha może ten wzrost to jednak owulka oby &&&&&
Myszka2829 ja tam obstawiam że tempka już nie spadnie, śmigaj po testa bo my z nerwów paznokcie obeżremy hehe :-D
Ja miałam test zwykłej czułości i wyszedł mi pozytywny (co prawda bardzo jasna druga kreseczka) 11 dni po owulacji.

Myszka ja tez stawiam na POLSKE w walce z czechami, jesli chodzi o niemcow, to mysle, ze wygraja to EURO 2012!!! Byli wyjatkowo wk******** po przegranej w Pucharach w Munchen. Teraz nam wszystkim pokaza!!:szok::-D
Jesli chodzi o urzedy, to w godzine zalatwilam 3 sprawy z sukcesem!!:szok:Jakos dzis mi dobrze poszlo, bo tydzien temu stalam 2 godziny w kolejce i wyszlam z kwitkiem:baffled:Tym razem szczescie sie usmiechnelo.
Wczoraj zrobilam tez progesteron i w 21-szym dc wyszedl 22.7 (norma w fl 1.7-27.0) to raczej dobrze:tak: i z tego sie ciesze:happy2:

Ja przy obstawianiu wyników nie jestem optymistką i wrażenie, że Czechy dadzą nam w kość:zawstydzona/y:

Niemcy-Holandia obstawiam wygraną Niemców.

Danutaski dlatego właśnie ja obstawiam, że nikogo w brzuszku nie mam. Bo u mnie nawet cienia kreseczki nie było. Czyściutko. Zresztą czuję się na @

Ale Myszka ty zobaczysz 2 piękne krechy. Czuję to!!!

reklama
Do góry