reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ania skoro robila test to cos tam kombinowali :-D ;-) a ze bez starania lepiej wychodzi to niby my to wiemy :-D

a moj M znow zaczal Agnieszka Aniela Henryka :-D juz myslalam ze mu przeszlo

reklama
heh tylko ze przez to przeziębienie jakaś taka ospaaała jestem..:zawstydzona/y:

Zapominajka
ale wogóle staranek nie było??? no i chyba wiesz że każda ciąża jest inna więc, nigdy nie wiadomo;-)

No nie było:-D, jedna taka przygoda się zdarzyła w połowie cyklu i jakoś tak...
Tesowałam, bo chciałam się upewnić, że mogę piwko konsumować;-)

Kto to Agnieszka Aniela Henryka?

Moj M ma juz gotowy zestaw imion dla coreczki ;-) to takie jego zyciowe marzenie... i gdyby szpital nie nawalil to juz latalby z wozkiem na spacery...

teraz to mowi, ze jak bedzie chlopak to go odda do reklamacji... czytaj wepchnie do poprawki :-D no to sie z niego smieje to co Ty kochany nie wiesz co robisz?? :-D
teraz czy pozniej... kiedys sie wkoncu uda ;-)

Myszka z Henryka????? ratunku!!!! interesujaca tempka, wiec chyba dzien wczesniej by ci dala znac, ze masz podpache wlozyc, a tak.....latasz z nia bezuzytecznie:happy:

Dziewczyny nasi MUSZA wygrac z czechami, nie ma innej opcjii, bo nie wyjdziemy z grupy.

Ale mam lenia, przed chwila wstalam, teraz pije kawe i podczytuje, pozniej pedze do urzedu i do lekarza. Buzki!!

no mnie ta Henryka tez jakos nielezy :-D

kupilam to uzytkuje :-D co sie beda kurzyc ;-)

Gatto wyjsc to i wyjda z grupy tylko co dalej??
Powodzenia w urzedzie ;-) a kawusia dobry pomysl :-) ide robic

reklama
czesc Asia (zgaduje imie;-)) :-)

podeslij mi tak z 10° bo u mnie zimno jak cholera tylko 12-scie

Gatto nie wiem jak u Was urzedy, ale z tego co widze to u nas najlepiej sie zalatwia w piatki i to blisko konca dnia roboczego ;-) :-D

Do góry