reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc dziewczynki :-)

tempka bez zmian, mdlosci tez choc sa chwile kiedy ich nie mam... jak zaciazylam i to jest przyczyna mdlosci to sobie wykrakalam:laugh2:... a jak sobie wykrakalam to bede teraz Wam krakac ;-) chcialyscie latac za raczki to zyganko tez mozemy grupowe urzadzic :-D

Zapominajka slonce wez pod uwage, ze sa rozne czulosci testow... jak moj M kupowal (fakt w polowie 4 miesiaca :-D) to babka w aptece powiedziala mu, ze tak do tygodnia po spodziewanej @ moga wychodzic bledne... trzymam kciukasy za nieprzyjscie @piszona &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak tam dziewczynki dzisiaj sie miewamy?? wstawac spiochy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
heloł!!!

No ja mecze mogę oglądać, choć zawsze na drugi dzień mam 'zdarte gardło';-) Nasi się wczoraj ładnie pokazali.. szczególnie Błaszczykowski (mój ulubieniec) Wasilewski, Perkiz i (ach te polskie nazwiska) Boenisch..

a wogole to sie przeziębiłam:-( wczoraj jakiś sluzik mi sie pojawił... po meczu poległam.. i usnęłam jak dziecko..

Myszka kochana!!!!! Zyczę mdłości nasilających się;-) takich extra ciążowych:tak: no i myślę że test u Ciebie to formalność.. jeżeli poczekasz z 'sikaniem' jeszcze 4 dni - to test wogóle nie będzie potrzebny!!!!! ale ciążę u ciebie widać 'golym okiem' a te Twoje korzonki - to nie korzonki:-)
Zapominajka Marta i Myszka mają rację - a ja od siebie powiem, że jezeli @ ma 'przyjść' w piątek - to test w piątek będzie wyraźniejszy (znaczy kreski na tescie) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto ja mysle i wierzę ze wygarmy z czechami!!!! Biało-czerwoni gorą!!!!!

hmmm.. w sumie to nie wiem.. jak to z mdłosciami jest.. :zawstydzona/y: a (.)(.) bolą/ciągna??? otoczka jest bardziej brązowa niż dotychczas??? wiem, że się na to tak na codzień nie zwraca uwagi.. ale obejrzyj swoje (.)(.)..

<jupi>

(.)(.) nic tam nie widze roznicy, nic ich nie czuje, za to brzuch mnie ciagnie jak na @ albo podobnie... w sumie to ja juz sama nie wiem co czuje :-D ale od wczoraj latam z podpaska ;-) to jestem gotowa na atak :-D

hehe atak.. kochana zadnego ataku nie będzie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mnie z kolei boli jak na owu.. w.t.f??? tak wczesnie to chyba nie możliwe..:confused:

Dzień dobry!!!

Klientka przełożyła spotkanie, więc od rana wam tu pomęczę:-D

Zapominajka z tym teścikiem to jeszcze nie jest przesądzone. Ja robiłam w niedzielę i był negatywny a @ powinnam dostać we wtorek. W środę były już dwie piękne krechy :) więc trzymam kciuku żeby ta wredna @ nie przyszła jednak. A jeśli się pojawi to powodzenia w starankach

Ale my się nie staraliśmy w tym miesiącu, właściwie.
No i już okresowo się czuję, więc raczej nic z tego.

A że testy różne są to wiem, sama w pierwszej ciąży przerobiłam;-)

Ale w obu wypadkach na ok tydzień przed okresem wiedziałam, że coś się szykuje. A teraz nie.

hehehe Zapominajka, ja tez jakos sie dziwnie czuje a poprzednio dwa razy bylam w ciazy i niby mam "doswiadczenie", a teraz jak co do czego to tempka swoje a ja z podpaska :-D

reklama
heh tylko ze przez to przeziębienie jakaś taka ospaaała jestem..:zawstydzona/y:

Zapominajka
ale wogóle staranek nie było??? no i chyba wiesz że każda ciąża jest inna więc, nigdy nie wiadomo;-)

Do góry