Izka87
Fanka BB :)
Sysiq Twoja ciąża to leci straaaasznie szybko!!! zjeżdżacie już na stałe do Pl? ja jak robiłam badania do południa to zawsze były ok 16-17stej w ten sam dzień, chyba, że są takie, że trzeba coś hodować ale toxo i glukoze powinnaś mieć po paru godzinach już ;-) a co do pytania to ja pewnie będę mieć cc, w sumie nie gadałam jeszcze o tym z ginem, ale po 2 latach od cc raczej bałabym się rodzić sn :/ a szkoda..
Ewel niestety stres będzie chyba już zawsze :/ mi ta ciąża przypomina tą pierwszą, którą straciłam i jakoś strasznie się boję kolejnej wizyty, że znowu serduszko nie będzie bić.. może uda mi się w tym tyg odzyskać mój detektor to spróbuję poszukać serduszka.. ale stresa mam OGROMNEGO!
Ania Ty juz 20 tydzien?! czemu tylko moja ciąża się tak wlecze??!!! pytam się czemuuuuuuu
Ewel niestety stres będzie chyba już zawsze :/ mi ta ciąża przypomina tą pierwszą, którą straciłam i jakoś strasznie się boję kolejnej wizyty, że znowu serduszko nie będzie bić.. może uda mi się w tym tyg odzyskać mój detektor to spróbuję poszukać serduszka.. ale stresa mam OGROMNEGO!
Ania Ty juz 20 tydzien?! czemu tylko moja ciąża się tak wlecze??!!! pytam się czemuuuuuuu