reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hehehe.l... Nic z tego kochane, Piotrus powiedz jeszcze chyba długo....

wczoraj byłam u swojego gina na USG i ktg. Ani deka skórczu. I z jego USG wychodzi ze ma 4300g,. Wiec dzisiaj od rana uskuteczniamy sexy, porządki i spacery z meźem, dlatego nie wchodziłam. A na 19- ta jade do szpitala na ich USG, żeby polozna moja oceniła co robimy dalej. Wczoraj nie chciałam Wam juz smucic, ze mam dola ze nie rodzę, bo ryczałam cały wieczór. Jestem jakąś niezbyt udaną mamą skoro synek nie chce na swiat wyjść. Ale.... Juz jest lepiej, staram sie lenić, nic nie robic, jeść czekoladę. Nic sie nie zanosi. Myśle, ze w weekend tez nic z tego. Takze Rurka jak chcesz to oddaję pałeczkę.

reklama
Hehe to nas nabrałaś :-) ja się nie chcę wpychać ;-)
Pamiętasz jak ze 2 miesiące temu mówiłaś że czujesz że przenosisz? Wykrakalaś sobie .;-) trzymam kciuki żebyś jednak pierwsza urodziła i nie doluj się :-) choć wiem że to nie łatwe pod presją terminu, pytań rodziny i hormonów :-)

Colly a Ty chcesz robić badania prenatalne czy samo usg? To czeka Was intensywne myślenie w weekend :-)

Aj agaawa a już myślałam, że to już :-) to jak już wyliczyli wagę ponad 4kg to nie myślą o cc? Co tam z położną ustaliliście? A co do samopoczucia to na pewno spowodowane jest mixem hormonów, niecierpliwości i stresu. Spokojnie, jesteś i będziesz super mamą:tak:

Aniu jak tam choroba? Odpuściła całkiem?

Agawaa to jaką ja musze bbyć złą matką jak dwójkę przenosiłam? Chyba właśnie za dobrze mu tam. Może masaż szyjki zrobią Ci w poniedziałek i cos ruszy. Jak małżonek nie ruszy ;-)Duża rozbieżność, to pewnie w połowie drogi jest prawdziwa waga

Jestesmy po USG w szpitalu i badaniu przez polozną, ktora troche mi szyjkę pomasowała, bolało, bo nie mam za grosz rozwarcia. Az krwawić troche zaczelam teraz. Wg ich najlepszego specjalisty mały ma 3600 +\-. Powoli coraz mniej wód. Młody bedzie miał w brzuchu coraz gorżej, wiec moze zechce wyleźć. Wiec bedziemy rodzic naturalnie. Jak sie nic nie rozpocznie, to we wtorek sie zgłaszamy do szpitala.

Takze kochane jemy pyszne rzeczy w weekend, sexy i spacery, ma byc ładna pogoda:))

sciskamy Was serdecznie:))

Agawaa a lubisz ostre zjedzenie? Tajska albo indyjska kuchnia jutro na kolację. Lepiej niech wyjdzie po dobroci. Masaż boli nawet jak się ma dziecko w kanale, Skurcze i rozwarcie. Plamienie tez normalne. Tutaj mówią ze ananas przyspiesza poród. Nie pamiętam jaki to był dzień jak cały karton soku wypilam

Jeszcze ostrego jedzenia nie próbowałam. Chociaż my z meźem zawsze ostro jemy..... Musze dodać chili do jutrzejszego spaghetti ...

Agaawa mam nadzieję, że masaż pomoże i mimo wszystko się coś ruszy. Tak czy siak to już kwestia paru dni i mały będzie z Wami, skoro termin na szpital też już jest :-)

reklama
I ja do was dolacze. Starcilam bobo w 10tyg. Poddawac sie nie mam zamiaru. Czekam do 27 marca na badanie i na wyniki z histo. Jezeli lekarz da zielone swiatlo a wyniki nic nie wykaza to bierzemy sie znowu do dzialania.

Do góry