Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Gratuluję!!!
Strasznie dużo masz tych egzaminów
Strasznie dużo masz tych egzaminów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi zaznaczyło mi nie ten post co trzebaMaroocha opowiadaj jak bylo na urlopie :-))
wiem ze Ci przykro ...ale już nic nie możemy zrobić jak tylko wspominać naszych Aniołków i być dobrej myśli z uda się nam dalej&&&hej
a juz chialam pisac gdzie martoocha....
moja siostra wczoraj urodzila:-),bardzo sie ciesze ale byc moze ja bym tez wczoraj albo w poprzednich urodzila mojego Aniolka.:-(Tak mi troche smutno.Ale pozatym probuje sie jakos trzymac.A maly duzy klocek bo widzialam na zdjeciach i wazyl 3900kg i 56cm dlugi.Ale jestem dumna ciotka drugiego siostrzenca.
U nas ladna pogoda i akurat zesmy przyjechali z odrogu od mojej ciotki,taki ladny sloneczny dzien,wiec zesmy zagrilowali i spedzili milo dzien.:-)
Dziewczyny milej niedzieli zycze jeszcze