Prawda jest taka że i tak super że przysługuje 100% płatne zwolnienie i mamy roczny macierzyński PŁATNY. Widziałyście jak to wygląda na świecie? Masakra.. kontrole są bo zdarzają się nieprawidłowości.. chociaż wolałabym żeby zaczęli kontrolować bezrobotnych którzy chodzą na rozmowę o pracę i na starcie mówią 'my tylko po pieczątkę bo pracą zainteresowani nie jesteśmy'.
Co do dopplera to i mi się dzisiaj zdarzyło ze nie mogłam znaleźć serduszka- to się często zdarza. Szczególnie jak dzidzia robi się większa i się dużo kręci. A ja przecież już zaczęłam 15 tydzień.. JAK TO LECI!
Mi dość często zdarza się podnosić Stelle (10,5kg). Oczywiście jej nie noszę..ale wyjmuję lub wkładam do wózka, lub kładę na przewijak..
Co do dopplera to i mi się dzisiaj zdarzyło ze nie mogłam znaleźć serduszka- to się często zdarza. Szczególnie jak dzidzia robi się większa i się dużo kręci. A ja przecież już zaczęłam 15 tydzień.. JAK TO LECI!
Mi dość często zdarza się podnosić Stelle (10,5kg). Oczywiście jej nie noszę..ale wyjmuję lub wkładam do wózka, lub kładę na przewijak..
Ostatnia edycja: