reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz jeśli byłby jednak bezowulacyjny to ciężko powiedzieć, kiedy możesz spodziewać się @.
Niestety, życie jest takie kruche, że tak naprawdę nie wiadomo kiedy się skończy...

Ania dobry pomysł z tą listą:-) ja kolorków nie dodam bo też z telefonu piszę :-) ale dopiszę swój TP:

agaawa
rurka
michalina
martoocha
natka termin porodu 9 sierpnia 2015
ania termin porodu 15 sierpnia 2015
Colly
Izka
Magda

Ania ja też ostatnio mam fazę na sprzątanie;-) wzięłam się po kolei za wszystkie szafki i wywalam zbędne rzeczy i papiery ;-) miejsce się przyda hehe;-)

reklama
Właśnie otrzymałam smsa od mojej pani doktor żebym jutro przyszła do przychodni po recepty bo dziś przyszedł wynik wymazu i jest konieczność leczenia. Masakra jak się zdenerwowałam

Kamkaz Kochana chyba lepiej ze wiesz i będziesz mogła się leczyć... Gdybyś zaszła w ciążę zanim.byś to zdiagnozowala to byś znowu byla zła na siebie ze nie leczylas się....

Kamkaz nie denerwuj się, może to nic groźnego. Najważniejsze, że dowiesz się co to i na pewno szybko Cię wyleczą. Spokojnie:tak:

Kamkaz na pytanie czy była owulacja mi gin na USG pokazywał - dobę czy dwie po - że na ekranie widać zaciemnienie i to jest płyn, który wydostał się z pękniętego pęcherzyka i jeszcze się nie wchłonął.

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojej lekarki i zapytałam czy ta bakteria mogłabyć przyczyną śmierci mojej córeczki i niestety jest tego prawie pewna. Jutro będę z nią rozmawiała więc mam nadzieję że czegoś się dowiem

reklama
Kamkaz przykro mi, jak będziesz wiedzieć, co to za bakteria, to napisz proszę, jak nie tu to na priv, mam kolegę mikrobiologa, to go popytam, jeśli oczywiście nie będziesz miała nic przeciwko...

Do góry