reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No doppler super rzecz.. trzeba jednak pamiętać że ciężko jest znaleść tętno dzidziusia i żeby nie freak'ować jak się nie znajdzie.. ja znalazłam w 9 tc po 20 min szukaniu.. następnego dnia nie mogłam znaleść.. a potem następnego znów bez problemu..trzeba się na to przygotować

Colly gratuluję :-) Ciesz się ciążą, widocznie organizm był już gotowy :tak:

Pietrucha już 26 tydzień :-) będzie dobrze, nie może być inaczej. Myślę o Was i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agaawa co do zamartwiania o dziecko to dobrze piszesz.. im starszy tym więcej zmartwień i chyba to się nigdy nie kończy. No taka to miłość,piękna ale i trudna :happy2:

Sysiq co u Ciebie?

Martoocha, Goosiak, Doris, Kwiatuszek, Ewel, Michalina, Nanulika, 90 Natka, Ewik i wszystkiepozostałe staraczki i ciężarówki których nie wymieniłam, serdecznie pozdrawiam :happy2:

Celta zaglądasz czasem do nas? Co u Was?

Ja jutro mam do odbioru mojego dopplera i właśnie tego się boję, że w ogóle nie uda mi się tętna znaleźć :-) za pierwszym razem na pewno się nie zestresuję ale jakbym tak przez tydzień znaleźć nie mogła to nie wiem... zobaczymy jak to wyjdzie :-) mam nadzieję, że jednak będę na tyle zdolna że uda mi się znaleźć.
A we wtorek mam prenatalne... jeju jak mi się dłuży ten czas! Jutro już mam poradnię genetyczną-jako pierwszy etap prenatalnych a we wtorek właśnie już normalnie usg:-)

Neta a co tam u Ciebie?:-)

Nanu jak się miewasz po ostatnich przejściach? Pozbierałaś się jakoś? Pochwal się swoją, królewną, już jest przecież duża :) Pozdrawiam
Neta pozdrawiam
Za Pietruszki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja jak uda mi się skończyć 12 tydzień to też sobię kupię taki sprzęcior. Ile by nie kosztował to wart jest tych nerwów.

Umówiłam się na wizytę 30 stycznia. Chciałam w pierwszym tygodniu lutego ale mój lekarz ma urlop. Powinien to być mniej więcej 6 tydzień więc chyba będzie coś widać.
W pracy nie będę jeszcze mówić. W ogóle wie tylko mój narzeczony i przyjaciółka.

Rodzicom powiem w ich urodziny, mają dzień po dniu. Będzie to początek drugiego trymestru. No chyba że wcześniej coś będzie widać.

reklama
Natka odzywaj się po badaniach. Ja nie mam pojęcia jak się odbywają takie badania więc mam nadzięję że zdasz nam szczegółową relacje. Na bank wszystko będzie dobrze :)

Do góry