reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

dziewczyny potrzebuję pomocy

moja znajoma jest w 8tc zaczęła krwawić z czerwonymi skrzepami krwi. Mieszka w Szwecji... lekarz jej powiedział, że nic z tym nie zrobią... więc leży przerażona w domu i nie wie co robic... w sobotę nasza znajoma leci do niej ... czy może jej jakieś leki zawieść?? Jakie najlepiej?? Przepisze rodzinna??? plisss odpiszcie w miarę szybko... ja nie mam doświadczenia z lekami podtrzymującymi na tym etapie.

reklama
dzięki.. tak też jej napisałam ze luteina i duphaston.. ale jakie są dokładne nazwy... / jaka dawka? jak to rodzinnej powiedzieć? ciekawe czy przepisze??/

te skrzepy z krwią miała w nocy teraz cisza narazie aa i to krwawienie w czasiekiedy normalnie miałaby okres.. ale nie wiem czy ma to znaczenie

ma brać jednocześnie czy w odstepie czasowym? przepraszam, ze tak dopytuję.. az mi głupio... ale ja tylko w ciąży z Zuzią na poczatku miałam luteinę dopochwowo jedną raz dziennie... bo brzuch mnie bolał miesiączkowo... i po prostu nie wiem co jej pisać.. a szkoda dziewczyny...

Rurka u mnie było bardzo podobnie. w 7 tc zaczęłam krwawić i poszedł mi taki duży skrzep, byłam przekonana że to moje dziecko ale potem było oki. Dostałam luteinę 2 x1 tabl 100mg. No i leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć.

dzieki dziewczyny za odpowiedzi... ona ma jutro iść do swojego lekarza i błagać go o leki... ciekawe czy cos jej da? .. no zobaczymy...

reklama
rurka jak pójdzie jutro do swojego lekarza to pewnie zrobi jej usg i będzie wiadomo czy z dzidziusiem wszystko ok,kciuki za koleżankę&&

doris
wiem co czujesz ja też tyle badań robiłam a wciąż wszystko dobrze,zwariować można jak przyczyny strat nie można doszukać ale to dobrze że w macicy wszystko w porządku,tylko się cieszyć

Ja dziś umówiłam się na usg seruszkowe 29 grudnia dopiero :/ mam nadzieję,że zobaczę serduszko.......muszę uzbroić się w cierpliwość

Do góry