Aneczko modlę sie za Was! Mika ma racje, zostawiła kawałek brzucha dla Ciebie, bo moj podobno nie jest zbyt duży
) ja uważam, ze powinnas odpoczac, poleniuchowac, wziąć kilka dni wolnego. To moze duzo pomoc, jak sie wyciszysz, uspokoisz. I nie zakładaj z góry złego scenariusza, tylko uwierz w Kropka - tu każda z nas sie boi, martwi i ma rozne przygody i plamienia, trzeba walczyc. MUSISZ myślec pozytywnie za Was dwoje! I bierz Duphaston i luteine. Moze Ci wysłać? Daj znać.
Pietrucha gratulacje pięknej wizyty. Kropek juz duzy! Wiadomo czy synek, czy córcia? Bardzo mnie Twój post ucieszył. &&&&&&& dalej.
Carollina szybkiego powrotu ze szpitala, mam nadzieje, ze to @ a nie jakies gorsze rzeczy. &&&&&&
magda ale masz piekna księżniczkę! Az żałuje, ze moja Majeczka jednak jajek dostała
)
martoocha &&&&&& za wizyte.
Nanu sciskam Cie serdecznie. Poczekaj jeszcze chwilkę, moze wszysko samo sie oczyści.
a ja znów sie narobilam jak dzika. Ale jestem zadowolona z siebie bardzo. Została mi jeszcze tylko kuchnia do gruntownych porządków, ale to juz chyba rozłożę sobie na raty, bo chyba troche przecholowalam. Jutro tez mam wiźyte na 16. Będę chciała na doktorce z Luxmedu wymóc USG, przynajmniej małego podejrzeć.