reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

90 natka mnie dziś też w nocy tak bolało,że aż się obudziłam,teraz już mniej,mam nadzieję,że to po prostu rozciąga się macica.A który tydzień u Ciebie,u mnie ok 5 tc ,suwaczka na razie nie robię,czekam na serduszko.

kamkaz oby @ szybko przylazła,nowy cykl to nowe możliwości:tak:

pietrucha jak u Ciebie?? hop,hop...

majowa mamusia ​i co powtarzałaś test z rana?? i jak??

reklama
Kamkaz ból się nie nasilił na szczęście tylko przeszło. W sumie tylko parę minut tak mnie to bolało. Mam nadzieję że wszystko jest ok...
A Ty byłaś u gina? Może by pomógł określić kiedy możesz spodziewać sę @ oceniając wygląd i grubość endometrium?

Ania u mnie też będzie 5tc bo miałam późną owulację więc nie ma co liczyć z terminu OM-według tego niby byłby już 7tc. A tak naprawdę to dopiero 20dpo :-) także jesteśmy na podobnym etapie. Ja miałam identycznie z tym bólem-też mnie obudził ale na szczęście po paru minutach przeszło. Teraz co jakiś czas odczuwam ale lekko. A Ty kiedy chcesz iść na wizytę do ginekologa?
Też czekam z suwaczkiem.. boję się zapeszyć...

Hej dziewczyny
Wybaczcie nie odniose sie do kazdej..
Beta to nie zawsze wyznacznik..a termin ostatniem miesiaczki to juz w ogole...ja lezalam na poczatku ciazy,bo 7 tydz z om a serduszka nie bylo...pozna owulka.pozne zagniezdzenie i dzidzius mlodszy. Beta w szpitalu mi spadla,kolejnego dnia poszla w gore... wiec dopoki nie ma wyroku, trzeba w dzidziusia wierzyc i dodawac mu sil.
Aniu, a nie myslalas o luteinie i duphastonie?

Ja leze ciagle w szpitalu, jednego dnia krwawie,drugiego plamie a trzeciego wypadaja tak ogromne skrzepy,ze .. brakuje sil.
Leze i walczymy.
Prosze o nieustanna modlitwe i kciuki!

ania ja już też wymyślam co tu robić żeby tylko tyle nie myśleć :-) choć niełatwo tak się czymś zająć ;-)

pietrucha cały czas trzymam kciuki i wierzę że wszystko dobrze się skończy! Ty walczysz, dzidziuś walczy, a to najważniejsze!! Musi być dobrze :tak:

Cześć, dziewczyny!!! Pozwolicie, że dołączę?
Mam już niespełna trzylatkę, a teraz staramy się o drugie dziecko. Na początku października poroniłam, 6 tc. We wtorek powinnam dostać @. Dzisiaj zaczęło się plamienie, więc pewnie dostanę. Chociaż ostatnio też było tak, że plamiłam w okolicach @ a ta się jednak nie pojawiła i test wyszedł pozytywny. Tak czy inaczej nie mogę przestać mieć nadziei, chociaż staram się nie nastawiać...

Gin mi powiedział, że jak będą dwie kreski to mam zacząć brać duphaston, ale jeszcze za wcześnie na test... poczekam do wtorku... Boję się powtórki z "rozrywki"...

reklama
Do góry