reklama
rurka
Fanka BB :)
Luxuorius - wiem jak to jest... niestety nawet najbliższe nam osoby często nie rozumieją przez co przechodzimy i nie potrafią z nami o tym rozmawiać.. a my po stracie często mamy potrzebę mówienia o naszym maleństwie o ciąży... trudno jest się pogodzić z tym, że świat tak szybko zapomniał o tym małym życiu....
Pietrusia... chciałaś to masz!!!! Robiłam przed chwilą kiepska bardzo jakość ale ojj tam
Zobacz załącznik 654750
Pietrusia... chciałaś to masz!!!! Robiłam przed chwilą kiepska bardzo jakość ale ojj tam
Zobacz załącznik 654750
Ostatnia edycja:
rurka ale śliczny brzusio to dopiero połówka ciąży a już taki pokaźny super
lexuorius witam dla Aniołka (*) jeśli szukasz miejsca gdzie będziesz zrozumiana to znalazłaś mi Dziewczyny bardzo pomogły i nadal dają mi wiele wsparcia,zostań z nami...
agawa na fotkę Twojego brzuszka też czekamy mam nadzieję,że w rodzince się szybko uspokoi
pietrucha piękne te serweteczki a teraz czas na świąteczne ozdoby...widziałam takie piękne śnieżynki...ale ja nie umie .............a u mnie hmmm...pracę mam tylko czasem....jak potrzebują do pomocy to dzwonią ale nie przejmuję się narazie jeszcze mam czas na znalezienie czegoś stałego........a staranka....miałam zacząć po nowym roku aleee wczoraj poszlismy z M na całość a u mnie 14dc:-):-):-) także ...
Dziewczyny oznajmiam oficjalnie,że staranka rozpoczęte
lexuorius witam dla Aniołka (*) jeśli szukasz miejsca gdzie będziesz zrozumiana to znalazłaś mi Dziewczyny bardzo pomogły i nadal dają mi wiele wsparcia,zostań z nami...
agawa na fotkę Twojego brzuszka też czekamy mam nadzieję,że w rodzince się szybko uspokoi
pietrucha piękne te serweteczki a teraz czas na świąteczne ozdoby...widziałam takie piękne śnieżynki...ale ja nie umie .............a u mnie hmmm...pracę mam tylko czasem....jak potrzebują do pomocy to dzwonią ale nie przejmuję się narazie jeszcze mam czas na znalezienie czegoś stałego........a staranka....miałam zacząć po nowym roku aleee wczoraj poszlismy z M na całość a u mnie 14dc:-):-):-) także ...
Dziewczyny oznajmiam oficjalnie,że staranka rozpoczęte
Ostatnia edycja:
Aniu no ja Ci powiem, że w dzień zabiegu i kilka dni po nim to ja taka oglupiała byłam i nie końca wiedziałam co się dzieje. Dopiero potem zaczęło do mnie docierać wszystko. Moje Maleństwo miałoby prawie dwa miesiące, to jest okropne uczucie patrzeć na usg, na tą małą kropkę i wiedzieć, że nigdy się jej nie zobaczy i nie przytuli no chyba, że w niebie.
goosiak16
Zaangażowana w BB
No i przyszlam sie wyzalic ze znow @ przyszla... to juz 4 miesiac staran. W pierwsza ciaze zaszlam za 1 razem a teraz tyle problemow... powoli sie poddaje. Wiem ze 4 cykle to nic w porownaniu z innymi ale moja psychika juz nie daje rady... az nie moge lez powstrzymac
luxuorius tak,to okropne i bardzo niesprawiedliwe,że musimy to przeżywać,często się zastanawiałam dlaczego ja,dlaczego inne mają tak łatwo a jeszcze inne mają dzieci i ich nie chcą.....niestety takie jest życie,musimy przyjmować od życia to co dostajemy,akceptować,uczyć się żyć ze stratą......ale przede wszystkim nie tracić nadziei.W końcu każdej z nas się uda
gosiak bo po pupie dostaniesz za ten pesymizm nie poddajemy się!!!! głowa do góry,wytrzyj nos i do boju w następnym cyklu!!
gosiak bo po pupie dostaniesz za ten pesymizm nie poddajemy się!!!! głowa do góry,wytrzyj nos i do boju w następnym cyklu!!
reklama