reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Agaawa w mojej stopce znajdziesz link do mojego fanpage'a, tam wrzucam to co szyję. Oczywiście nie wszystko, ale staram się :) Jak napiszesz mi mniej więcej jakie kolory etc, to wyślę Ci przykłady materiałów.

Martula trzymam kciuki!!!!

reklama
Hej dziewczyny.widzac tutaj magde postamowilam tez napisac.ja mie staraczka ale czesto was wieczorami czytam.moze wariatka jestem ale bardzo was lubie i lubie czytac.u nas Emily juz 19 miesiecy, bardzo duzo gada i mala pyskula sie zrobila i bardzo uparta.no i ja musze powiedziec ze u nas do 1.5 roku bylo super ze nawet myslelismy o drugim a po 1.5 roku poszla do takiego ala zlobka bo to tylko 3 razy w tyg 3 goduiny wiec niewiele ale ma kontakt z dziecmi i tam sie uczy popychania, bicia i takich rzeczy.sa dni ze sa super bo jej paplanie po niemiecku to wynagradza ale czasami placze, tupie, rzuca wszystkim.masakra.ja pracuje, tez dziergam wieczorami i czasami maz mnie sie pyta skad ty bierzesz na to sile.ale trzeba.niemam tutaj nikogo wiec niemam nawet malej gdzie zostawic wiec radzimy sobie we trojke:-)
Magda jak niemoge uwierzyc ze zosia taka duza
Anncka i Carolina z tegowszystkiego zapomnialam wam chyba pogratulowac.wybaczcie mi.wasze malenstwa sa takie slodkie
Pietrucha 17 lal.super.i jak slicznie wygladasz z brzuszkiem.odzywaj sie czesciej
Agawa a ty pokazuj nam brzuszek a rodzina musi wyluzowac bo ty w ciazybi niemoga cie tak denerwowac
Michalina widzialam na facebooku twoja smutna minke i juz myslalam ze cos nietak ale niechcialam pisac i cie denerwowac.ja przy zadnej ciazy niemialam nic ale wiem ze to meczace ale tak jak raczej wszystkie mamy mowia u wiekszosci mija to w 12:tyg wiec trzymam kciuki

Luxuorius - witaj :) trzymamy w takim razie &&&&&&&&&&&&&& za staranka :tak: napisz coś o sobie :happy2:... robiłaś jakieś badania po stracie? w którym tyg ciąży straciłaś maleństwo?

W 11 tygodniu dowiedziałam się, że dziecko nie żyje. Zmarło prawdopodobnie w 7 tygodniu, krótko po pierwszym usg. Z badań robiłam tsh i toxo. Lekarz mówił, że po pierwszym poronieniu nie muszę wykonywać jakiegoś kompletu badań. No i jestem Paula i mam 30 lat :)

a długo się staraliście o pierwszą ciążę? Ja też mam 30 lat :) Mam nadzieje, ze szybko uda Ci się zajść w kolejną ciążę i faktycznie po pierwszym poronieniu raczej nie zlecają żadnych badań... zresztą w kwestii badań to tu dziewczyny bardziej doświadczone są i napewno coś podpowiedzą :happy2:

Pietrucha super wieści od lekarza. A co do robótek. Polecam Ci zrobić maleństwa biało - czarne. Ja mam kilka małych wyszywanek i kładziemy na widoku Adasiowi i On sobie ogląda. Od razu jako ozdoba choinkowa Jak zrobić pingwiny z filcu na choinkę? - porady tipy.pl i to można w biało-czarnej tonacji - jak dla mnie cudo Jak zrobić sowy z filcu na choinkę? - porady tipy.pl albo haftowany pingwinek Podgląd haftu Podgląd haftu
Magda88 ja też Cię pamiętam i czekanie na Twój poród i ciężko uwierzyć że już prawie rok minął i wielki szacun co wyprawiasz z igłą i nitką. Jesteś po jakiejś szkole?
Carollina​ a czemu Was tak długo trzymali w szpitalu? Mnie już wieczorem chcieli do domu wysłać ale chciałam choć jedną noc zostać w razie W.

O pierwsza ciążę starałam się od czerwca 2013, zaszłam w styczniu 2014. Byłam w takim szoku, że codziennie na test patrzyłam :) no i mam pamiątkę po bobo, usg. Płacze gdy na to zdjęcie patrzę.

galwaygirl nie jestem po szkole, nauczyłam się sama. Pracuję w mediach, więc nic wspólnego. Jak byłam w ciąży, to dostałam od męża maszynę no i zaczęło się. Na urodziny dostałam nową,wypasioną maszynę i wciągnęłam się już na maxa.

reklama
Luxuorius.... my wszystkie tu wiemy jaki ból towarzyszy utracie maleństwa.. żałoba jest nam potrzebna i czasem trzeba popłakać... tylko postaraj się nie zadręczać tym zdjęciem USG i wspomnieniami o ciąży... skup swoje siły na nowych starankach :tak: my wszystkie bedziemy Ci tu kibicować :happy2:

Do góry