reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Michalina - wow wow wooow!!!! Gratuluję bladziocha! Też chce zobaczyć fote :-D

Madziorek - teraz to już nie masz wyjścia tylko się rozpakowac idealnie w terminie :-)

Mimula - [*] dla Aniołkow

Lady Agnes - tak jak piszą dziewczyny postaraj się poczekać kilka dni i na pewno samo się rozkręci. Ja w styczniu miałam puste jajo i od diagnozy czekałam ponad tydzień aż zacznę choćby plamic a później przez dobre 10dni lecialo ze mnie, z tym że poronienie jako takie nastąpiło dopiero po tygodniu.. Niech organizm sam zareaguje, daj mu czas, ciąża byla na tyle młoda że powinien sobie sam poradzić. To moim zadaniem o wiele mniejsza trauma niż zabieg. Pij winko, bądź aktywna fizycznie, a w razie czego środki przeciwbólowe. Tylko pamiętaj nie bierz czasami nospy. Wiem że to trudne ale daj sobie czas... Życzę dużo siły

Martocha - kolejny cykl jest Twój :-) będą jeszcze brzuchy do oddania w tym roku :-)

reklama
Nie umiem zrobić zdjęcia aż takiego bladziocha :)))
Załączam co mi się udało.
Ale dopiero jak powtórzę i znów coś wyjdzie to gratulujcie!
a może ja w ogóle wmówiłam sobie tego bladziocha ct.jpg

Załączniki

• ct.jpg
    ct.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 109
Oki to czekamy na powtorke i bete a natenczas &&&&&&&&&&&&&&&&&7

Pietrucha a tak na wlasna reke to mozna wiem ze to witaminy ale nie chce przegiac a do lekarza wybieram sie dopiero jakos w listopadzie...nom mi tez sie wydaje ze jest za wysoka gdzies czytalam ze dla planujacej ciaze nie powinna przekraczac 9.

Ostatnia edycja:
Michalina - AAAAAAAAAA!!!!!!!!
no niezle zeczy sie tu ostatnio z Toba dzieja :D ja tego bladziocha nawet na telefonie widze, wiec na pewno jest. Powtorz jutro rano, albo idz od razu na bete bo z wieczora moze byc taki sam albo nawet i jasniejszy, bo mocz bardziej rozrzedzony. Po cichutku jednak pogratuluje bo to super wiadomosc:)
Trzeba sie cieszyc, bo taki spontan lepszy niz perspektywa czekania kolejnych dwoch lat na II kreski... nieprawdasz????

Madziorek - no to teraz, kiedy juz takie rzeczy sie dzieja, to oddawaj tego brzuchola;) dosc juz tego przetrzymywania jak termin jest:)
A tak powaznie to mam nadzieje, ze Franko jest juz gotowy do wyjscia i niebawem da mamusi znac, ze chce juz wychodzic...:D

Mamulin - chyba nie przekrecilam nicka. Witaj i (*) (*) swiatelka dla aniolkow... zostan z nami, to forum naprawde pomaga...

Ania - no spac nie moglam, bo w dzien do poludnia spalam, ale po napisaniu posta zasnelam...
No wlasnie, dlaczego taka zdenerwowana? Martwisz sie czyms? Cos sie stalo?

Galwaygirl - nie widac Cie dzisiaj... czyzbys na porodowce lezala?

Ja pewnie znowu nocnym markiem bede, bo moje chlopaki dzisiaj tez dali mi dosyc dlugo pospac... Ale co tu innego robic, gdy za oknem wieje i leje... nawet na spacer sie nie ma jak wybrac... Mala znowu normalnie ruchliwa, wiec nic nie zapowiada wyjscia...

Pozdrawiam;)

michalina :-D:-D:-D trzymam kciuki &&&&& żeby bladzioch okazał sie Dzidziolem:) nie ma się co obawiać ,że Wiki ma dopiero 10 miesięcy,byłaby wspaniałą starszą siostrą,rodzeństwo z małą różnicą wieku świetnie się dogaduje:)

carollina,pietrucha ja ostatnio za dużo rozmyślam,jak to będzie jak będziemy mieć dziecko,czy aby staram się z odpowiednim facetem,czy dobrze,że wybrałam życie w obcym kraju.....i tak mogłabym wypisywać i wypisywać....do tego od wtorku zaczynam nową pracę i też się stresuje,wiadomo,nowi ludzie itd.....a ja ostatnio taka przestraszona życia jestem:baffled:
.........ale będzie dobrze,musi być,może jak wyjdę do ludzi w końcu to przestanę się dołować wszystkim bo nie będę miała na to czasu.............no i wizyta moja wyczekiwana też we wtorek.

Miłej niedzieli Dziewuchy....................i wysyłać mi tu fluidki bo zaczynam łapać:):-D

a gdzie agawka się podziewa??hop,hop!

Ostatnia edycja:
Madziorrek druga kreska jak byk! Moje gratulacje!!!:*
Dziewczyny, wy tu jestescie kompedium wiedzy...wczoraj wylecial ze mnie skrzep wiec pojechalam od razu do szpitala. Lekarz zbadal, wszystko ok, pozamykane. Zrobil USG i widoczny krwiak, ma ponad 1.6 cm wiec urosl od zeszlego piątku:(niestety lekarz nie do konca był pewien czy widzi serduszko. ..ostatecznie stanelo na tym ze zarodek jest, serce tez, ale moja malizna ma 4mm:( a w piatek tydzień temu miala 2.5mm..lekarz kazal lezec i za tydzien ponowne usg które wszystko wyjasni. Za maly przyrost.zarodka prawda? Poza tym pecherzyk wydawal mi aiw dosc splaszczony a to chyba tez nie wrozy dobrze...:(zwariuje do piatku:(

Kształty pęcherzyka bywają różne.. ja miałam podłużny np;-).
Powiem Ci jedno..schowaj komputer w kąt i nic nie czytaj bo zwariujesz.. idź do kina, uszyj sobie kostium na haloween;-)- zajmij głowę czymś innym..wtedy szybciej minie czas..

reklama
​hehehe ale sie dzieje-michalinka no to tez 3 mam za nastepny test;-)

anncka to bym calkiem fajnie bylo i mialo sens , jakbys moj brzuszek - oddany Tobie,teraz Twoj- przekazala martoosii , bo ja z nia ciaze przezywalam i sie zalogowalam jak praktycznie chyba ona zaszla ze Stella...i ma tez powiazania tajne z austalami hehe prawda?:-D

Ciekawa jestem czy przepowiedzialam, ze dwie na raz ciezarowki sie rozpakuja.....dziewczynki brzuchatkowe na wylocie
Buziaki xxxx

Do góry