reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
A kto sie rozpakowuje w grudniu?:-)

Macie piękne brzuszki :-))))

Ja wczoraj dostałam czerwonych plamien dzis sie utrzymują a przecież 6 października miałam okres. I to nie implantacja bo sie nie staram aktualnie.

Truskawka gratuluje i mocno trzymam kciuki zeby krwiak sie wchlonal &&&&&

Pietruszka trzymam kciuki oczywiscie za czwartek i nie tylko &&&&&7

Eh cos te nasze Malenstwa sie nie spiesza, Madziorek nie widac Cie czyzby sie zaczelo???!!!!:eek:

Sisiq ja jestem ostatnia w kolejce w tym roku- przewiduję cesarkę ok 10 grudnia lub później. Chętnie przeleżę Ci brzuszek, ale nie wcześniej ;)

Sysiq - ja słyszałam - na staraczkach 2014 dziewczyny namietnie piły ten infolic i chwaliły bardzo moze tam podpytaj dziewczyn :tak:

Mika fajnie Ci ze Leon nie ma alergii. Ja uważałam od początku bo u M w rodzinie alergia na alergii. No i u nas nawet na jabłka i większość owoców, na mleko, orzechy... Więc ja się cieszę że na początku uważałam to trochę Go oszczędziłam bo pewnie byłoby jeszcze gorzej :(
Madziorrrek jednak zle przeczucia :( bo u mnie nic a nic.

reklama
Do góry