reklama
Kiraa
Fanka BB :)
Elka
Ja sie juz nawet nie "chwale" faktem dwoch kresek.....:-( Ktore po tygodniu zmieniaja sie w @.... Kolejna ciaza biochem , nie mam juz sil, ale komu ja tu to mowie.... To Wy wiecie najlepiej jak to jest....nie mam sil, mam nadzieje , ze to minie...bo inaczej musze isc do psychologa....
Ja sie juz nawet nie "chwale" faktem dwoch kresek.....:-( Ktore po tygodniu zmieniaja sie w @.... Kolejna ciaza biochem , nie mam juz sil, ale komu ja tu to mowie.... To Wy wiecie najlepiej jak to jest....nie mam sil, mam nadzieje , ze to minie...bo inaczej musze isc do psychologa....
Elunia, zasuwa, ale nie czuje żadnych ruchów i powoli sie zaczynam zamartwiać. Buuuu.... Zawsze coś! I miło Cie widzieć Kochana!
ja prowadziłam pamiętnik z ciaży.. u mnie pierwsze ruchy pojawiły się w 19 tyg ciąży..(jak już się pojawiły to potem znów parę dni nic..dopiero po 24 tyg czułam je regularnie.. a lekarz mówił że wszystko zależy od tego jak dziecko ułożone. Ruchy należy kontrolować w 7miesiącu + ciąży.. muszą pojawić się codziennie..na razie nie martw się (najczęściej maluszki dokazują jak my śpimy..po 23 ;p)
rurka
Fanka BB :)
Pietrusia super oby tak dalej!!!!!!!!!!! trzymam za Ciebie baaaardzo mocno kciuki!!!!!
Agawaa - dokładnie, na ruchy masz jeszcze czas spokojnie i bez stresu kiedy masz połówkowe????
Kirra - współczuję ci strat... ale jednocześnie trzymam kciuki za kolejne staranka.. oby się udało!!!!
Agawaa - dokładnie, na ruchy masz jeszcze czas spokojnie i bez stresu kiedy masz połówkowe????
Kirra - współczuję ci strat... ale jednocześnie trzymam kciuki za kolejne staranka.. oby się udało!!!!
Dzięki Martoocha. Troche mnie to pocieszylo. Moze raz na 3 dni jakiś kopniaczek niedługo sie pojawi? Generalnie wszystko jest ok, tylko zawsze głowa wariuje, same wiecie. Zawsze sie zamartwiamy.
Rurka polowkowe mam 15 października.
Kiraa tak mi przykro. Ale nie podawaj sie - wątek jest szczęśliwy, my tutaj o Tobie ciepło myślimy i napewno sie uda, zobaczysz.
Nie uwierzycie. Czekam w hotelowym pokoju na taksi, ktora mi przywiezie grzebień, bo zapomniałam i do pracy nie moge iść, bo czupiradlo jestem! Haha!
Rurka polowkowe mam 15 października.
Kiraa tak mi przykro. Ale nie podawaj sie - wątek jest szczęśliwy, my tutaj o Tobie ciepło myślimy i napewno sie uda, zobaczysz.
Nie uwierzycie. Czekam w hotelowym pokoju na taksi, ktora mi przywiezie grzebień, bo zapomniałam i do pracy nie moge iść, bo czupiradlo jestem! Haha!
reklama
Kira - <tule >
Pietrucha - ale super :-) trzymam kciuki abyście zdrowo rosli
Agawka - ja pukanie czułam od ok17tyg ale nie byłam pewna że to to. A pierwszego lekkiego kopniaka w 20tyg ale potem znowu cisza.. Aż się rozkrecilo na dobre :-) więc spokojnie :-) cieszę się że u was wszystko ok
Pietrucha - ale super :-) trzymam kciuki abyście zdrowo rosli
Agawka - ja pukanie czułam od ok17tyg ale nie byłam pewna że to to. A pierwszego lekkiego kopniaka w 20tyg ale potem znowu cisza.. Aż się rozkrecilo na dobre :-) więc spokojnie :-) cieszę się że u was wszystko ok