reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Lista staraczek na placu boju:

Neta - termin niechcianej @ 12 października 2014

Nanulika - termin niechcianej @ 24 października 2014

Kiraa - termin niechcianej @ ? października 2014

Doris - termin niechcianej @

Sysiq - termin niechcianej @

Joaro - termin niechcianej @

Dzieczynki dopisujcie się, modyfikujcie, kopiujcie
:-D

reklama
Hej,

Doris fajnie że wróciłaś :tak:

Kiraa ale tempka w górę, więc nie trać nadziei kochana! Wiesz jak to bywa z testami, czasem nie wychodzą albo wychodzą straszne bledziochy.. a Ty już przecież 15 dpo, a @ nie ma! Może skocz na betkę, wtedy będzie wszystko jasne. Dopóki nie ma @ nadzieja jest nadal, trzymam kciuki &&&&&&&&

i ja dopiszę się do listy, choć okaże się czy faktycznie cykl w końcu będzie normalny...

90_natka - termin niechcianej @ 24 października 2014

Doris - termin niechcianej @

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)

Dopisalam się do listy choć podejrzewam, że ten cykl to może być taki sobie...no ale zobaczymy :-)

Doris - termin niechcianej @ 26.10.2014

Kiraa, dopisuje datę niechcianej @, pamiętaj damy radę!!!

Beata1313
, Majdaczek Wy też się dopisujcie i reszta staraczek też!!!

Pietrucha...jak po wizycie????????????????

Ostatnia edycja:
hehe te..'takie sobie cykle' najczęściej zaskakują!;-)

Ozila- tego świra z jedzeniem to ja nigdy nie zapomnę..i jestem przekonana że w drugiej ciąży będę mieć to samo..tyle się człowiek namęczy.. szorowanie i sparzanie desek,noży.. w knajpie zero surowego, mycie rąk na okrągło..myślę teraz,z perspektywy czasu, że to była czasowa nerwica natręctw. W obliczu tak stresującego okresu jakim była dla mnie ciąża takie coś dziwnego w mojej głowie się porobiło..

Kiraa - termin niechcianej @ 26 października 2014

Doris - termin niechcianej @ 26.10.2014

ania-termin niechcianej@ 12 listopada 2014

Kiraa
wpisałam Cię

pietrucha buziak,rośnijcie
:-D

A ja postanowiłam po wizycie u doktorka spróbować bez względu na to co powie...kwas biorę,niech daje leki i do dzieła....nie ma na co czekać!!!!!
:-)

reklama
Cześć Dziewczyny! Juz wrocilam po wakacjach. Wczorajsza podróż i dzisiejszy wyjazd do pracy do Ujazdowa o 5 rano, a potem do Warszawy troche mnie wykończyły. Położyłam sie bo brzuszek mnie boli. Obiecuje, ze wrzuce fotkę brzuszka jak tylko wrócę do domu w piątek i mąż zgra zdjecia:)

Pietruszka gratuluje dobrych wieści! Hura!

Tylko troche przejrzalam posty, witam sie z naszymi Mamuskami, fajnie, ze sie odezwalyscie. A Wasze Dzidziole są takie piekne. Ech!

Sciskam Was i buziakuje wszystkie. :-)

Do góry