Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie Dziewczynki Kochane
Nie wytrzymałam długo bez Was, chyba nic nie da nie wchodzenie na forum, bo jestem ciekawa co u Was a o kolejnych staraniach i tak myślę.
U mnie wczoraj zaczęło się krwawienie,strasznie bałam się tego a nic szczególnego się nie działo, w sumie taka trochę mocniejsza @. Beta wczoraj spadła do 200, byłam u gina na kolejnej wizycie, nic dalej nie widział i powiedział,że ciąża musiała być bardzo krótka, ok 3-4 tyg, nie mam żadnych przeciwwskazań do starań, nie muszę czekać w sumie jak będzie owu to mogę zajść od razu. mam nadzieję, że wreszcie się uda!!!!!!!!!!!!!!
Mika.k...cudny ten Twój maluch, niech rośnie zdrowo!!!!!!!!!!!!!
Madziorrek...Ty już też na końcówce. oj ciekawe czy mi się uda jeszcze .....
Majdaczek....Staraj się, nie możesz rezygnować z marzeń. Bedzie dobrze
Anncka...2 kg??? Ale duży kawaler!!!!
Malgonia...i jak u Ciebie? Skurcze są? Byłaś na IP?
Rurka...jak się czujesz???
Koga..witaj
Pietrusia...jak się czujesz? Kiedy kolejna wizyta?
Kiraa...jak staranka? Kiedy testujesz???
Carollina,Caro, Nanulika, Ania2611, Michalina, Galwaygirl, 90_Natka, Gochson, Aschlee, 25 Beata1313, Karaiwina, Eska, Elka82, Angelstw, Agawa, MartoOcha, Neta81, SysiQ, Ameritum I RESZTA....WITAJCIE RÓWNIEZ I BUZIAKI DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wytrzymałam długo bez Was, chyba nic nie da nie wchodzenie na forum, bo jestem ciekawa co u Was a o kolejnych staraniach i tak myślę.
U mnie wczoraj zaczęło się krwawienie,strasznie bałam się tego a nic szczególnego się nie działo, w sumie taka trochę mocniejsza @. Beta wczoraj spadła do 200, byłam u gina na kolejnej wizycie, nic dalej nie widział i powiedział,że ciąża musiała być bardzo krótka, ok 3-4 tyg, nie mam żadnych przeciwwskazań do starań, nie muszę czekać w sumie jak będzie owu to mogę zajść od razu. mam nadzieję, że wreszcie się uda!!!!!!!!!!!!!!
Mika.k...cudny ten Twój maluch, niech rośnie zdrowo!!!!!!!!!!!!!
Madziorrek...Ty już też na końcówce. oj ciekawe czy mi się uda jeszcze .....
Majdaczek....Staraj się, nie możesz rezygnować z marzeń. Bedzie dobrze
Anncka...2 kg??? Ale duży kawaler!!!!
Malgonia...i jak u Ciebie? Skurcze są? Byłaś na IP?
Rurka...jak się czujesz???
Koga..witaj
Pietrusia...jak się czujesz? Kiedy kolejna wizyta?
Kiraa...jak staranka? Kiedy testujesz???
Carollina,Caro, Nanulika, Ania2611, Michalina, Galwaygirl, 90_Natka, Gochson, Aschlee, 25 Beata1313, Karaiwina, Eska, Elka82, Angelstw, Agawa, MartoOcha, Neta81, SysiQ, Ameritum I RESZTA....WITAJCIE RÓWNIEZ I BUZIAKI DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!