Jestem już w domu, szczęsliwa :-)
Mam zwolnienie do 17więc będę odpoczywać, bo ciąża przy mojej pracy całkowicie nie wchodzi w grę
Anncka....Twój Aniołek patrzy na Was i dba o Ciebie i brzuszek, pamiętaj o tym!!!!
Kiraa...ja niewiele starsza od Ciebie jestem a jednak nigdy nie myślałam o tym, że za późno. Teraz jak leżałam w szpitalu po zstarcie Aniołka byłam najmłodsza z 6 osobowej sali, wszystkie pozostałe Kobiety były po 40-42 roku życia i lekarze mówili że to wspaniały czas na ciążę (2 byłyśmy po stracie, 4 w ciąży) więc nie wkręcaj sobie nic. A Ty jakie leki bierzesz teraz? Masz zalecenie żeby brać heparynę jak zaciążysz i Acard???
Pietrucha Kochana...piękny przyrost betki, wstaw całościowy przyrost w tabelce. Ty w ciąży jesteś ok 2 tyg więcej, masz termin na 1 maja?
Napisz jak się czujesz? Mnie strasznie bolą (.)(.). Mdłości jakiś specjalnych nie mam (ale je nie miałam w żadnej ciąży)
Ty idziesz na pierwszą wizytę 22 września? Bo ja mam termin od swojego gina na 23.09, ale zastanawiam się czy nie iść w poniedziałek tylko na USG do innego lekarza aby sprawdził czy ciąża prawidłowo umiejscowiona. Przeczytałam co prawda że ciąża pozamaciczna ma malutki przyrost bety a u mnie rośnie o ponad 200% po 48h ale do 23 jeszcze daleko a ja niecierpliwa jestem strasznie.
I napisz proszę czy Ty bierzesz Acard 1xdziennie? Ja miałam na recepcie ale jak kupowałam leki to nie kazałam aptekarce go dawać, bo zapas mam w domu i teraz nie wiem ile mam brać.
W sumie biorę duphaston 2x1, acard 1x1, i clexane 20mg w brzuch - zastrzyków już się nie boję robić :-)
Beta1313,...my tu czekamy na Ciebie więc niebawem do dzieła!!!!
Ania26111....a może włąśnie jak się teraz specjalnie nie staracie to się uda?
A gdzie reszta???