reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kiraa. w tym cyklu nie mierzyłam tempki, mierzyłam w tym przed braniem tabsów na torbiel. Miałam mierzyć ale jakoś na początku zapomniałam, potem było już bez sensu. Mam wykres na ovufriend ale bez tempki, zaznaczałam tam tylko obserwacje a więc śluz płodny w 14dc i wtedy były przytulanka, 16dc ból owu, taki typowy ale śluz już lepki i gęsty więc niepłodny (15 i 16dc) nie było przytulanek, 17 dc znów przytulanki i podejrzewam, że wtedy mogłam zaciążyć. Aha i w 10dc pęcherzyk dominujący w lewym jajniku 12mm

nanulika... śliczna Dziewczynka!!!!!

reklama
IMG_6806.jpgPietruszko- specjalnie dla Ciebie :*
DSC01112.jpg
To zdjęcie do zaproszeń na 1 urodziny ;) Wczoraj zorientowałam się że różowy ptaszek z Angry Birds ma na imię Stella- więc chyba zrobię theme urodzinowy Angry Birds:-D. Bo do tej pory mała nie lubi jeszcze bajek, więc nie ma ulubionych postaci:sorry2:.

A jak się czujesz Pietruszko nasza?

Załączniki

• DSC01112.jpg
    DSC01112.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_6806.jpg
    IMG_6806.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 80
martocha,nanu śliczne macie pociechy!

nanu &&&&& za staranka

pietrucha też chciałabym się nauczyć szydełkować,niektóre rzeczy zrobione na szydełku są przepiękne...czapeczka-sówka słodziutka...................ja raz próbowałam się nauczyć ale to nie na moje nerwy,moja próba zakończyła się"nerwicą" i już więcej nigdy nie próbowałam:-D

Miłej niedzieli Dziewczynki!!

Hej

Kiraa – ja mam 27 lat, a to moja 5 ciąża.. Jak to testy owu ci nie wychodzą? Ja byłam w tym cyklu na monitoringu 17 dc, a owu zawsze miałam 18.. i pani profesor powiedziała,że słabiutko i nic nie będzie z tego w tym cyklu .. a tu proszę, owu przyszła 21 dc ;)
Nanulinka – ale świetna panienka ;-) t
Martocha – ach, dziękuję ;-) Stelcia jest cudowna! Uściski z okazji roczku:*
A ja dziękuję, czuje się fizycznie dobrze. Psycha średnio – no ale cóż. Jutro mam usg, więc to pewnie dlatego…
Ania - a ja zabijam sobie tak czas… nie wychodzi mi jakoś super, ale trening czyni mistrza… taką mam nadzieję ;-)

A gdzie reszta dziewczyn?:((

reklama
Do góry